07 d’octubre 2007

N'hi ha que neixen malastrucs


Avui he pogut comprovar que veritablement hi ha socis del Badalona que estan de pega en aquesta vida. Aquests, s’han empassat 80 minuts de joc soporífers durant els quals se’ls han accentuat les úlceres d’estómac, mals de cor i migranyes que pateixen en el dia a dia. Arribats a l’últim tram del matx han abandonat el camp per frenar la seva agonia i...patapam: el clímax del partit esclata en el temps de descompte. Aquests pobres desgraciats s’han assabentat del gol per l’eco dels crits d’en Soriano, que rebota per tots els edificis del voltant. Què trist!
Jo prefereixo que la cosa hagi anat així perquè el futbol és com les bones pel·lícules. Us imagineu que al començament de “El sexto sentido” us desvetllessin que en Bruce Willis és mort? (als que encara no l’hagueu vist ja no cal que l’agafeu perquè us l’acabo de fotre enlaire). Quin sentit tindria la peli?
La diferència, però, entre el personatge d’en Bruce i el Badalona és que nosaltres sortim més vius que mai. Això sí, amb una plantilla molt fràgil per les lesions i amb alguns socis que han arribat a casa mig moribunds.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Laly:
Estic totalment amb tu, els socis del Badalona haurien de saber que un partit no s'acaba fins que l'arbitre no xiula la finalització del matx.
De totes maneres avui l'equip ha estat molt fluixet, hem anat a remolc tot el partit, els jugadors semblaven molt cansats, i hi ha hagut un moment en la segona part on semblava que no tinguèssin ganes de jugar, però malgrat tot aquest cop la sort ha caigut del nostre bàndo i ja estem a tocar de les posicions d'ascens, ara ens hem de reafirmar a la Bòvila diumenge vinent.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!

Anònim ha dit...

Totalment d´acord, un partit no acaba fins que l´àrbitre xiula el final, a més, crec que és una falta de respecte que la gent marxi, no queda gairebé, fonamentalment per l´esforç que realitzen els jugadors.
Em guanyat per 1-0, tot i que, en Garigot no ho posa directament, vaja ja s´enten, estem en una bona dinàmica ara hem de jugar amb el gavà a la seva casa, i tot i les lesions estem en camí positiu.
Visca CF Badalona!

Anònim ha dit...

La verdad es que tambien se hace raro ver como ayer en el campo solo habian 700 espectadores....

Anònim ha dit...

Ja se sap, jugava el Barça a la mateixa hora...i malgrat ens pesi la majoria de badalonins tenen l'equip veí com a prioritat. A més, amb el bon clima molta gent deuria preferir aprofitar la tarda anant a passejar amb els críos o ves a saber què.

De totes formes, els incondicionals allà d'empeus al peu del canó!

Per cert, teniu raó, el partit molt fluixet. Sort de la victòria, que ja és el que han de tenir els equips campions...
per cert, l'Alfonso ahir no em va agradar gens, quasi regala dos gols.
Un 10 per en Ruben i per en Prats, que sempre apareix quan ho ha de fer.
Per cert, gràcies a l'Hospi per defensar tant malament el còrner.

Anònim ha dit...

I després voldrem un camp de 10.000 espectadors.....

Anònim ha dit...

Només 700 espectadors?, si posava al diari 1400 entorn aquesta xifra?
Vaja, no sorprèn una tarda com la que va fer diumenge, és propicia per que la gent marxés fora inclús el cap de setmana, i a més jugaven tots el equips de primera inclosos Barça i Madrid..

Anònim ha dit...

despues nos peleamos por un campo pa 15000 personas..fua,cuando marco el badalona jaja vaya salto pegue dentro del campo un colega mio por el suelo caio jaja ke risa,la verdad eske poka gente confiaba en ke se ganase el partido,pero bueno ganamos i ya bamos sextos i aora a pòr el gAVa por el 33 el domingo a las 12 eee

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

És diumenge o dissabte a les 16'30? Algú ho sap?

Anònim ha dit...

domingo a las 18:00 por el 33 esperamos ke se desplaze mucha gente,i el ke no sepa como ir ke se informe en nuestra web o ke me mande un mensaje privado,ahi ke acer aficion joder

www.betulians.crearforo.es

Anònim ha dit...

Aquesta web hauria d'estar més actualitzada.
No pot ser que avui divendres encara surtin els horaris dels partits de la setmana passada.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord! Anava a escriure el mateix que tu "vila-rebollo-pepín". A banda de la poca actualitat, el web és molt fluix de continguts, no hi ha coherència en el que es publica (de vegades hi ha cròniques dels partits, de vegades no). A més, està escrit amb moltes faltes d'ortografia. És una cosa a millorar molt i no ajuda a que la imatge del club sigui bona.

Anònim ha dit...

Totalment d´acord amb els anteriors missatges, això jo ja ho denunciat anteriorment, no pot ser Senyor Casquete (que tantes coses ha fet pel nostre club i encara haurà de fer)que la web que tenim ,sigui un atràs, si som un club modern també aquí ho hem de demostrar, està tot absolutament desactualitzat, i no pot ser, de cap de les maneres una web oficial que publiqui notícies tard i que fagi un fart d´errades ortogràfiques clamoroses i a vegades cròniques sense context gramatical a nivell lèxic, sintàctic.. ni res, no tinc constància, si això es fa mitjançat un traductor de textos, però algú pot dir a qui ho fagi, que victòria va amb accent obert i no tancat com sovint passa, si us plau.

PD: Vostè Garigot que en pensa de tot això?, vostè que té mà, fagi-li constar al cap de premsa o algú de la junta.
Visca el Badalona! A pels tres punts a Gavà!

Anònim ha dit...

si eso dijeron en la reunion ke la web se modificaria en breve..aune estoy esperando..es una verguenza la verdad asta la nuesta es mejor i mas actualizada que esta.Pero como en la directiva pasan de todo pos..

www.betulians.crearforo.es

esto si que es una web

Anònim ha dit...

laly:
estic totalment d'acord amb tots els missatges que parlem sobre la web. La veritat és que en l'assamblea de l'any passat ja es va dir que es modernitzaria la pàgina, però ja portem gairabé dos mesos de l'actual campanya i encara estem esperant que s'actualitzi.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!

Llucià Garigot ha dit...

Home, a mi em consta que hi ha bona voluntat per part del club per mantenir la web. El que passa és que no hi ha ningú que s'encarregui professionalment d'això ni de la relació amb els mitjans de comunicació.
I...ja se sap, quan les responsabilitats es divideixen al tum-tum acostuma a ser can pixa.
Potser el dia que es concreti la permuta del camp (jo calculo que pel 3025) fitxaran un professional que doni una imatge més seriosa del nostre club.

PD: demà 0-4 i a zona de play-off!!!!