14 d’octubre 2007

Un model a seguir

Quin golàs d’en Rubén Casado! I quin empat més valuós davant la marca blanca del Badalona, el Gavà. De tota manera vull ressaltar una altra virtut de l’equip escapulat que encarna en Francisco. Els de TV3 l’han enfocat diverses vegades i mentre me’l mirava he pensat que es mereix que li atorguin el premi al míster més fashion de la categoria.
Avui dia tots els entrenadors cuiden fins al més mínim detall la seva vestimenta. Que si camisa italiana, que si corbata de seda, que si pantalons amb pinça, que si sabates londinenques... Ja s’hi poden esforçar, ja i malgastar els seus diners que aquí l’únic que marca tendència és en Francisco. L’home, lluny de seguir el ramat, es presenta als partits amb samarreta, pantalons curts, bambes i mitjons blancs. Es tracta d’una vestimenta funcional i polivalent perquè tant pot servir per dirigir un partit de futbol, preparar una barbacoa o anar a passejar el gos.
La moda sempre s’ha caracteritzat per ser original i en un context en que tots els tècnics van vestits igual, l’únic que es diferencia de la resta és en Francisco. Bravo!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon punt si la setmana que vé guanyem a l´Alacant a casa.
Serà un partit difícil perquè l´Alacant ha començat fort i el seu objectiu sempre es el d´estar a dalt, tot i la sorprenent derrota aquesta jornada a casa contra l´eivissa, serà un partit per gaudir de nivell.
Per aquest partit si que necessitem a la gent de Badalona, partit important contra un dels forts, per tant, tothom a l´avinguda de navarra, a més , ja s´ha acabat el rotllo de les teles, així no coincidirem amb els equips destacats de 1.
A per l´Alacant!
Visca el CF Badalona!

Anònim ha dit...

Laly:
Sí hem aconseguit un punt molt bo al camp de la Bòvila, però es veritat que el diumenge hem de guanyar a casa.
Estic totalment d'acord amb tu Garigot, el "míster" sempre marca les diferències en quant a moda es tracta, tots els entrenadors haurien de fer com ell i en comptes de trajos, porta l'aquepació de carrer dels respectius equips.
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!
PE: Partit fluixet avui.

Anònim ha dit...

Bon partit, sobretot a la primera meitat, però la veritat eés que el Gavà podria haver guanyat. En tot cas, un bon punt per seguir a la zona alta. Ara la setmana que ve toca guanyar a casa a l'Alacant, que normalment és un rival propici.

2-0!!!!

Amunt Bada