30 de novembre 2009

Fins el pitu!!!


El comportament de l’afició del Badalona mereix un estudi sociològic urgent. Ahir guanyem per 3 a 0 i al final del matx dels 4 gats que hi havia al camp, 2 es van posar a xiular. No dic que no es pugui xiular, però amb la d’oportunitats que hem tingut de fer-ho ens els últims mesos, precisament ahir és quan més es van deixar sentir. Ja ho feien alguns amb en Calderé (ascens a segona B) i també amb en Julià Garcia (campions de segona B).

Tal i com va la temporada, una victòria és una victòria. Si a més volem espectacle, organitzem una sortida al Bagdad.

7 comentaris:

Dunkelwolf ha dit...

Totalment d'acord.

Tal com va la temporada, ahir no hi havia cap motiu per xiular...semblarem l'afició del Barça, al final...

Crec que hi havia més motius per xiular el dia del Logroñés o la Villajoyosa...


Ara vénen dos partits que poden marcar la pujada o baixada d'aquest equip; contra 2 equips que estan per sota: Terrassa i València B

Ànims a tots i amunt Badalona

Anònim ha dit...

Tu estaves al camp? Va ser molt lamentable la imatge dels jugadors encara que es guanyes. Si continuem així serà la ultima vegada que guanyem. No us enganyeu perque no tenim equip per fer res.

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní:
Ara més que mai hem d'estar amb l'equip, encara que sembli que es pasegi. Potser per funcionar a casa com a fora l'equip necessita més caliu i no sentir-se presionat, només trepitja la gespa del centenari, que en comptes de rebre suport ja se l'està criticant.

Anònim ha dit...

Laly: Jo soc de les persones que sempre esta a favor de que a l'equip se l'ha d'animar, però el que va passar el diumenge al camp va ser vergonyós, no pq es guanyes, es per la impressió que va donar l'equip, siguem un mica conseqüents!!!!! No es pot sortir del camp amb bones impressions quan un equip que està per sota a la classificació, que a més juga amb tres, no un ni dos, sinó TRES jugadors menys i que es marquin dos gols als últims minuts i això no és el pitjor, pq si encara haguessin estat atcant, però els qui erem, vam ser testimonis de que el Lleida amb dos jugadors menys seguia atacant i el Badalona seguia defensant un marcador molt curt!!!!! Això no te disculpa, i em sembla que ni jugadors, ni cos tècnic tenen honor professional!!!! Quantes vegades vindrà al Centenari un arbitre com el del diumenge, que va fer fora cuatre membres de l'equip contrari sense que hi hagues cap entrada dura... si mireu l'acta del partit llegireu que totes les targes cap al LLeida van ser per protestar, si no podem amb un equip que juga amb vuit jugadors que esperem que facin quan són once contra once?????

Anònim ha dit...

Només critiqueu per crticar.el futbol són resultats i el badalona del ultim més els està aconseguint. La resta son punyetes. Vamos Badalona!

Anònim ha dit...

Dunke i Lleó, no podeu opinar sinó vau veure el partit El que va passar va ser vergonyós. Fins i tot la web del club, sense dir-ho, deixa entreveure el desastre que va ser. Es cert que el comten son els tres punts, peró que hagués passat si el Lleida hagués aguantat almenys amb 10 jugadors??

Dunkelwolf ha dit...

Jo era al camp, com cada 15 dies.

El partit va ser molt fluix, el joc mediocre, i el Lleida ens va dominar amb 11, 10, 9 i 8 jugadors.

Ara bé, al final es van sumar tres punts.
Que l'equip va estar espès i malament? Sí. Però això és futbol i de 2a B, i veient el mal nivell de l'equip aquest any, el que no es pot fer és criticar-lo quan guanya immerescudament... perquè, el dia de l'Espanyol B, que mereixíem guanyar amb la gorra i vam quedar 1-1, vosaltres no els vau aplaudir,no? No pel joc, sino pel resultat.

Doncs això.