06 de desembre 2009

Vinga, a perdre!


Sembla que el tren de dalt no l’acabem d’agafar. Com que cada vegada és més difícil, potser hauríem de començar a perdre molts punts expressament perquè l'hivern no es faci pesat. Si empatem dos partits, després en perdem un altre, posteriorment en guanyem un....sempre estarem en una zona neutre i el camp s’anirà buidant mica en mica enmig d’un hivern que pinta ser llarg i fred. En canvi, si perdem 6 partits consecutius serem un clar aspirant a guanyar-nos la permanència i la segona part de la lliga tindria un sentit. Evidentment no baixaríem però la por ens mantindria motivats i no pas com ara, que com que tenim assumit que ni pujarem ni baixarem, ja sembla que se’ns en fot tot.

12 comentaris:

Dunkelwolf ha dit...

Doncs de vegades penso que això no seria tan descabellat... fa 3 anys almenys hi havia l'emoció del descens...però portem uns anys que res de res de res...
És broma, prefereixo mantenir-me sense patir i anar a veure futbol sense pressió que baixar a tercera.

Ara bé, el que podríem pactar és guanyar els partits a casa i perdre'ls a fora, perquè aquest any els que anem al Centenari ens avorrim força...

Anònim ha dit...

Els jugadors están molt acomodats i ara que han sortit de la zona de patiment s'han tornat a relaxar, fa falta que s'apartin jugadors de l'equip o es donin baixes... això ho fa sempre el Calderé quan en un equip hi han molt "gallitos" i li funciona i la gent es posa les piles.

Casquete els jugadors t'estan prenent el pel i de retruc els quartos

Anònim ha dit...

Es una vergonya lo que tenim que aguantar dels jugadors que son uns p. mercenaris i a sobre encara hi ha gent que els defensa. Que en Casquete doni baixes d'una puta vegada i deixin de riure de tota l´afició del Badalona.

Anònim ha dit...

Laly:
La veritat és que ja no sé què pensar!!!! Avui m'estava plantejant si diumenge aniria o no al camp, i la veritat i sentsincera hi vaig pq he pagat l'abonament i he d'amortitzar els calers que he pagat,i pq almenys aixi hem desfogaré!!!!
Cada vegada és més vergonyós, i a sobre surt l'entrenador i diu que els jugador estan molt dolguts amb el resultat del camp del Terrassa!!! de veritat espera que ens ho creguem???? realment aquesta temporada n'hi ha per jugar-hi cadires!!!! La veritat és que estic molt indignada!!!!! i la meva indignació ve pq el dia del lleida no vaig trobar cap argument vàlid per rebatre els qui critticaven l'equip, ni tan sols quan van marcar el segon i el trecer gol!!!! ja veurem la imatge que donarem aquest diumenge!!!!

Anònim ha dit...

El problema es dels jugadors que juguen al badalona com podien jugar en un altre equip. No senten els colors i només els preocupa cobrar i fotre el camp l'any que ve a un altre equip. Lo fort es que la junta permeti això. Jo vaig xiular el dia del lleida i els tornaré a xiular diumenge que ve perquè s'ho mereixen fins que no s'esforçin més.

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

S'ha de reconèixer que estem de pega amb les lesions. Ara també s'ha tornat a lesionar en Ruben Casado.

A veure si demà podem treure els 3 punts i ens allunyem de la zona perillosa.

Dunkelwolf ha dit...

Doncs seguim igual, nanos.

Sort que els 4 d'avall no guanyen ni volent, perquè si no aquest any patiríem... en fi, un altre any llençat a la brossa...

Anònim ha dit...

Por favor que la directiva haga algo, o nuevo entrenador, pero que sea un tio con caracter o que den bajas que los jugadores estan muy acomodados

Anònim ha dit...

casquete vete ya

Anònim ha dit...

Eiii jovenalle he tornat,per desitjar-vos bones a tothom i feliç any nou 2010.

Només dir-vos que aquest any sigui millor per a tots i que porti més victòries al Bada.

Eiii que sóc en Joel Jimenez.

Anònim ha dit...

Laly:
Bones festes a tothom!!!! A veure si el nou any ens porta una mica més de bon futbol i millors resultats i així de pas una mica més d'optimisme!!!! una cosa va amb l'altra!!!!!
Que tingueu una molt bona entrada al nou any!!!!!
Ens veiem el dia 3 al Centenari!!!!

Dunkelwolf ha dit...

Partit fluixet, però almenys l'equip va tenir una bona actitud...

Què us sembla el fitxatge de'n Llebaría?
A mí no em desagrada, però crec que no li hem d'exigir que ens porti a la promoció, ja que l'equip estava molt malament i és dificilíssim. De totes maneres, ara hem d'estar tots al costat de l'equip, com sempre, i intentar començar el 2010 amb optimisme.

Amunt Bada!

PS: Em preocupa la sequera golejadora d'en Prats, tot i que per fi sembla que en Diego Torres ha agafat una bona ratxa...

Ps2: Garigot?