02 de novembre 2009

Calma....


No hi ha pressa: tenim fins al 30 de juny per fitxar un nou entrenador… Desconec per què no tenim encara tècnic un cop han passat 15 dies des de la destitució d’en Manolo González. De moment, en Cruyff ja se’ns ha escapat. No, no. No rigueu. Si triguem tant en signar el nou entrenador és perquè segur que s’està buscant un perfil de primer nivell. D’una altra manera, seria incomprensible que anessin passant les jornades, s’anessin esfumant els punts i les esperances sense que la directiva donés el cop d’efecte que necessita l’equip. Poca gent entendria que anéssim tirant amb un entrenador interí per acabar fitxant en Toni Llebaria de torn. Però tranquil·litat, que la directiva no s’estressi.

7 comentaris:

Dunkelwolf ha dit...

Doncs la veritat és que sí que comença a ser una mica preocupant...a què juga, la directiva? 15 dies són un període de temps suficient com perquè hàgim trobat un entrenador...i, si no, no haver fotut fora en Manolo, que en la meva opinió ho feia molt millor que altres desastres com ara en Francisco...

Anònim ha dit...

Laly: Jo començo a pensar que no hi ha cap entrenador que vulgui venir, pq últimament portem un ritme de joc que... millor no dir res més!!!!
De totes maneres jo sóc de les que pensa que no tota la culpa és del míster, es digui com es digui!!!!
Però el canvi de diumenge d'en Prats va sser per agafar i marxar del camp, sincerament!!!!

Anònim ha dit...

La culpa son dels jugadors i del que els fitxa. ja fa massa temps que la caga a veure si el foten fora i porten algun que s'enteri.

Anònim ha dit...

en el hilo del ultimo comentario, los fichajes.
alguien sabe cuanto costo el fichaje de silbide.. el de burkina faso , y lo que gana aqui..........
y cuanto tiempo a jugado y si es rentable y quien eligio ese fichaje

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Jo no crec que un nou entrenador solucioni res.

Per molt bon entrenador que fos, a aquestes alçades no crec que milloressim tant com per a arribar a jugar la promoció. I si seguim amb l'entrenador actual, per malament que anessin les coses, tampoc crec que passessim problemes per conservar la categoria.

Per tant, no crec que valgui la pena l'esforç econòmic d'un nou entrenador.

El cas del jugador de Burkina Faso em recorda el d'un jugador francès (ja ni recordo el nom) que es va fitxar al mercat d'hivern de fa 2 ó 3 temporades. El van publicitar a aquesta web com si fos un fitxatge estrella, amb experiència a la 1a divisió francesa, i al final no el vaig arribar a veure jugar.

També s'ha de reconèixer que aquesta temporada estem de pega amb les lesions.

Anònim ha dit...

Laly: El nom del noi en qüestió és Thomas Deruda, i al seu palmares constava que havia jugat alguns minuts a la UEFA!!! Però és cert que no el vam veure ni un sol minut al camp del Badalona. I en Sidibe, tampoc sé que guanya i res, però a mi personalment el dia del Sant Andreu tampoc no em va desagradar, i si no te oportunitats, no el podem jutjar, ni bé ni malament. En la qüestió dels calers em preocupa un mica més el que guanyi algú com en Ferrón, que segur que guanya més del que és necessari i essent consecuent amb el seu rendiment al camp...
Avui 0-2 a Alacant, algú ho enten??? i no he vist ni he sentit el partit, però algú m'ho pot explicar???? no podem marcar un gol a un equip que juga amb 10 i que renúncia a l'atac i sí que podem guanyar a unequip com l'Alavant que a priori és superior a nosaltres!!!!!!

Dunkelwolf ha dit...

Magnífic el 0-2!

Doncs pel que he sentit pel Duran a la ràdio hem estat molt superiors, i les cròniques a més així ho diuen. I Diego Torres obrint el marcador!!!
Expediente X....

Però vaja, ara a seguir anant al Centenari a animar l'equip, a veure si podem aixecar això entre tots, coi!!
Per cert, gran partit de Sidibé ahir, pels incrèduls!

PS: Sabeu si tornem a l'horari matinal? Espero que no, però així ho van publicar al MD...

Amunt Badalona!

Dunkelwolf