22 de juliol 2009

Pretemporada feixuga


Havent fitxat l’entrenador i alguns jugadors de la Grama, d’una cosa estic segur: si el nostre objectiu és estar molts anys a segona B no hem de patir. A part d’això, jo també he començat la pretemporada tot fent alguns exercicis. Per exemple, he anat a una obra abandonada i he començat a pujar i baixar escales enmig de bigues podrides i bastides a punt d’esfondrar-se. D’aquesta manera quan hagi de tornar a l’avinguda de Navarra ja estaré totalment entrenat i el risc de lesionar-me serà menor.
També he anat a un spa i m’he submergit en unes aigües glaçades. Tot i que quasi moro d’hipotèrmia i després he tingut problemes per trobar-me el fal·lus per pixar, diuen que va bé per la circulació. Jo només ho faig per estar preparat per quan arribi el fred i la pluja al nostre camp exempt de qualsevol barrera protectora.
El sistema nerviós també l’estic exercitant. He posat una boa constrictor famèlica perseguint en Colegiado. És cruel, però ell és molt hàbil i de moment resisteix. Això em serveix per fer-me immune al patiment perquè si aconseguim pujar, segur sofrirem de valent.
Benvinguts a tots els nous i sobretot tingueu present que aquí es ve a pencar i a pujar!


17 comentaris:

Dunkelwolf ha dit...

Garigot, dos preguntes

1) Quan treuràs el fatídic compte enrere de la web¿ ens fa venir angoixa als que recordem mals temps...

2)Quant valen els abonaments aquest any? Se seguirà amb la discriminació sexista inexplicable?

Em deixava la última! Com tenim el projecte de nova web, fòrum etc?

Bones vacances a tots i a patir un any més!

Llucià Garigot ha dit...

Dunke,

1)El compte enrere no el treuré fins l'any que vé. Llavors posaré el compte enrere per pujar a primera.

2)No sé quan valen. Jo mai pago....

3)Mala època per obrir una paradeta. No hi han calers. Però que no t'agrada aquest modest blog o què?????????????

Dunkelwolf ha dit...

de modest res, l'objectiu és crèixer i rebifar una mica la decadent comunitat virtual escapulada...

No sé si anem bé per pujar a primera quan ens diuen que faran un camp de 5.000 espectadors, a veure si el fan, per cert... al final ens quedarem on estem i tan contents, podríem fitxar en Ricky Rubio com a porter...
Senyor Garigot, utilitzi les seves influències ara que és una estrella de tv3 i doni'ns un camp decent!

Anònim ha dit...

HO HAVEU VIST!!!!!

JOEL

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní

Garigot pots ficar el compte enrere per la desaparició del Linares, que si no ho evita un miracle, desapareixerà el proper 31 de juliol. ho ha anuunciat el mateix batlle de Linares. Així que a Primera Andaluza, com a poc.... i a visitar magnifics estadis de terra... tan que us vareu riure del nostre vetust camp del Centenari... que disfrueu. I amb aquesta situació us heu retratat, amb aldarulls i molts seguidors detinguts. Fins i tot a molts no haurieu de entrar mai més a un camp de futbol... Aixó sí ànims, als seguidors "azulinos" que tinguin un veritable esperit esportiu que molt d'hora pujareu alguna categoria més.

Anònim ha dit...

El club hauria de tenir en compte la situació econòmica, i mantenir almenys els preus, però sobretot a incorporar noves ofertes de packs, en definitiva estimular a l´aficionat al futbol a Badalona, per exemple, fer pagar menys al jovent i estudiants, o ofertes familiars, o si es porta un soci l´altre més assequible...

Anònim ha dit...

3 partits de pretemporada i 0 victòries anem bé.. no entenc l'equip d'aquest any... s'han quedat els mateixos que l'any passat que no corrien i eren molt técnics... només s'ha canviat l'entrenador... llavors pq no van fer fora a meitat de l'any passat.. aquest any un altre any perdut per culpa dels ineptes que prenen les decisions... Camara i Blanco no estan per jugar a 2a B. Suposo que per fer fora als jugadors amb contracte, haurien de pagar molts diners per rescindir contractes i per això sels han quedat... si no no ho entenc o no tenen ni idea de futbol

Dunkelwolf ha dit...

Salut!

Algú ha vist els preus dels abonaments a la web?

Quina diferència hi ha entre abonat i soci assambleari + abonat?

Jo el que vull és anar al camp, no a les assemblees. He de pagar 100 o 150 euros?

Qui em tregui del dubte té una cervesa cortesia del bo d'en Dunke.

Visca el bada, ens veiem el 22.

Anònim ha dit...

M'he quedat de pedra amb el retorn de Oscar Ramirez, es molt bon jugador anira perfecta per la defensa. Llastima que al final Mikel amantegui no ve, el badalona es veu que li va fer una oferta pero al final ha fitxat per l'albacete. salutacions.

dunkelwolf ha dit...

amantegui era un boníssim lateral, i l'oscar ramírez estic d'acord que ens anirà com anell al dit.

La plantilla d'aquest any és una mica estranya, falta per veure com encaixen les peces...

algú sap lo dels abonaments?

Anònim ha dit...

Que ha fet el Bada a Rubí??

Anònim ha dit...

Hem de tornar a la Caixa Catalunya per pagar el carnet?
I quan val exactament?
Què és això de soci-assembleari?
Per què no ens ho expliquen bé a la web oficial del club?
Per què no ens envien una carta com fan quan convoquen una assemblea?
Per què no ens envien un missatge al telèfon mòbil com han fet quan s'acostava un partit important?
A la junta directiva hi ha un president, tres vicepresidents, un secretari i 20 vocals! No es poden repartir la feina i que algú estigui al cas perquè els socis tinguem informació puntual i exacta?
Records a tots.
FAR

Dunkelwolf ha dit...

Totalment d'acord amb això, FAR, s'hauria d'explicar atès que és el primer any que es fa aquesta distinció entre assambleari i abonat.

1-4 a Rubí, segons informa la web. El servei de la web és sens dubte millor que el d'abans, però encara li manquen alguns detalls, com més comunicats i actualitzar la tan cacarejada "BadalonaTv". De què serveix veure els videos al cap de dues setmanes?

Si algú té alguna informació que ho faci saber, jo em passaré per alla el dia 21, suposo.
Per cert que només faran 3hores, de 5 de la tarda a 8 del vespre!

Dunke

Dunkelwolf ha dit...

Per fi un contingut exclusiu a la web, l'entrevista al nou entrenador.

Ara bé, fa temps que la web necessita un editor o bé revisar els textos, perquè la quantitat d'errors ortogràfics i sintàctics fa por...

Per cert, algú saps on puc obtenir una llista complerta de la plantilla sencera?

Anònim ha dit...

Despés diuen que la penya te més prestigi i no m'extranya almenys ells tenen una web portada per professionals que no fan faltes d'ortografia. La del badalona sembla que sigui un equip d'amics.

Anònim ha dit...

Jo segueixo demanant que a la web s'expliqui què han de fer els socis per renovar el carnet anual.
FAR

Anònim ha dit...

La página del Badalona encara no diu res del partit de la presentació. Com sempre és una vergonya i ja ni en Garigot ens informa. Perquè no muntem una página web com déu mana?