11 de maig 2009

Les notes d'en Garigot


ENTRENADOR: Ha sabut treure tot el suc als seus jugadors. Ha demostrat ser una eminència a l’hora de llegir els partits, especialment el dia del Barça atlètic a casa. Si suprimim uns quants equips més de les categories inferiors per poder fitxar una altra tongada de bons futbolistes, serà l’home ideal per tornar a dirigir el Badalona la propera temporada.

JUGADORS: Compromesos. Tot i estar plenament reconeguts i, en alguns casos ser veterans, no han vingut a Badalona a que els paguem la jubilació. Han vestit la samarreta amb orgull i coratge. Per a ells, el Badalona no ha estat un equip més: han fet seu el compromís que tenim de pujar a segona A i de donar-li al futbol de la ciutat una mica més de prestigi. Un 10 per a ells. Si cal desmantellar el conjunt femení per disposar de més diners per augmentar-los la fitxa i que es quedin, fem-ho!

DIRECTIVA: Si hagués tingut diners per destituir l’entrenador i fotre fora a alguns “cracks”, tampoc ho hauria fet perquè la confiança en tots ells ha estat total. Cada temporada que passa, l’ull clínic per fitxar jugadors millora. Pel que fa al procés de construcció del nou estadi municipal ens ha mantingut constantment informats a tots els socis. Si cal suprimir la secció de petanca per comprar ciment, fem-ho!

AFICIÓ: En tot moment ha fet costat a l’equip tot omplint l’avinguda de Navarra diumenge rere diumenge. Malgrat els moments difícils, no hi han hagut xiulets ni rajades i ni tan sols amb el partit resolt no hi ha hagut cap aficionat que hagi abandonat l’estadi abans d’hora.






NOTA GLOBAL:
Matrícula d'honor.



37 comentaris:

Anònim ha dit...

pues si se huviera ascendido que puntuacion pondrias majo

Dunkelwolf ha dit...

La ironia fa mal, Garigot...

crec que estarem força temps al pou de segona b fins que no ens comencem a posar seriosos, amb el tema camp, jugadors de planter, fitxes desorbitades,etc.

Almenys espero que tinguin la decència de no apujar-nos els abonaments la temporada que ve.

Anònim ha dit...

entrenador genial y algunas jugadores de pena. cobro y ya esta no hacen otra cosa. aficion solo quejas! aprende a criticar garigot..

y directivos..pocos se salvan, y encima de los mejores se va uno.. cada vez a peor

Anònim ha dit...

Quien se va?

Dunkelwolf ha dit...

Carles Surra, per problemes de salut

Gràcies per tot, Carles!!!

Anònim ha dit...

Eiiiiiii nens com van els ànims???

Vinga a aixecar el cap!!!

Jo ja m´ensumava que fins que no estigui l´estadi fet, no els convé pujar.

Bah!!! Això que no ens informin de l´estadi és un insult pel Badalonisme.

Es veu que aquí la gent no té ganes de res, perquè no fem pressió perquè ens informin de l´estadi.

Abans veuré E.T. l´extraterrestre volant pel cel que no pas el nou estadi.

PD: Diu que en Justo se n´ha anat

Apa nois que passeu un bon cap de setmana

Visca el Bada!!!!

JOEL

Anònim ha dit...

Hay que felicitar muy sinceramente la labor de esta maravillosa directiva.
Se han gastado lo que no tienen en un equipo de campanillas para nada.
El futbol base es un desastre.
Deshacen el filial.
Al parecer, comentan algunos socios, existe una deuda desorbitante que solo podría ser cubierta mediante la venta de los famosos terrenos de la Av. de Navarra.
¿Quien asume esa deuda?
Me temo que van a dejar el club peor que como lo encontraron.
¿Hasta cuando esta mafia va a seguir dominando el futbol en Badalona?
Dar la enhorabuena también al directivo Sánchez por los meritos contraídos, ha llevado su gafe al club de la ciudad, si no no se explica lo de sus descensos consecutivos en el club de su barrio.
Y para finalizar una pregunta... ¿las ratas abandonan el barco?

Llucià Garigot ha dit...

Ep! Aneu amb compte amb el vocabulari....Sobren paraules com màfia i rates.
Feu cas de l'enunciat del blog, home: "sigueu lliures però respectuosos!!!"

Pere ha dit...

La dimisión de Alarcón es lógica, pero antes que su dimisión hay que saber que ha pasado con el secretario técnico, responsable máximo de este desastre.
Me sabe mal la dimisión de Justo, ya que es de los pocos que dispone de perfil sufciente para dirigir el club. La directiva del Presidente está formada por una mayoría de empleados suyos o vinculados de características similares. Creo que no dispone de ese carisma aglutinador del que tanto se ha vanagloriado. Está sólo y eso para nuestro club no es bueno. Debería reflexionar al respecto, aunque creo que sus intereses van en otra línea en la que la discusión y otras formas de ver las cosas no entran en su esquema.
Tenemos un problema muy grande y la continuidad de nuestro club está en serio peligro, teniendo en cuenta que a nosostros no nos van ir salvando el culo como se lo hacen a la directiva de la Penya

Dunkelwolf ha dit...

bufff... pinten bastos pel que veig.

El problema és que tampoc hi ha una alternativa real al poder establert,no? Les últimes eleccions van ser un passeig, i sembla que ningú li discuteixi res...

Penso sincerament que s'hauria de fer un replantejament global, amb més humilitat i menys diners, i anar tirant fins que es faci el camp i es deixin de fer volar coloms, que em penso que és el que es fa aquí massa sovint.

Anònim ha dit...

fa dies que escolto el rumor de la destitució de l'entrenador Miguel Álvarez

Dunkelwolf ha dit...

per favor!!

Només faltaria

Estem farts d'entrenadors que proposen futbol mesquí.

porta.

Anònim ha dit...

y el senyor garigot dijo....

ENTRENADOR: Ha sabut treure tot el suc als seus jugadors. Ha demostrat ser una eminència a l’hora de llegir els partits, especialment el dia del Barça atlètic a casa. Si suprimim uns quants equips més de les categories inferiors per poder fitxar una altra tongada de bons futbolistes, serà l’home ideal per tornar a dirigir el Badalona la propera temporada.


lo as clavado

Anònim ha dit...

Manolo González de la Grama, seria un bon recanvi.

Anònim ha dit...

I si hem terminat la lliga amb 53 punts, perquè posen 54 a la web???

Terminar a 20 punts del líder és una vergonya.

Joel

Anònim ha dit...

Garigot que hizo el Badalona ayer? Jajajajajaja

Dunkelwolf ha dit...

Manolo González nou entrenador.

confirmat,ja?

Em sembla un canvi molt bo.

Anònim ha dit...

Pensava que era una bona opció, i sembla que en el pròxims dies es firmarà amb el nou tècnic, Manolo González ex-grama, un entrenador treballador, humil, bona persona, i bon tècnic.
El seu ex-preparador físic, el Toni Rovira, és el nou de la grama,així que ambdós portaran les regnes dels equips de la comarca.

Benvingut Manolo González, per mi és un encert, igual que tmbé ho va ser Álvarez.

Anònim ha dit...

firingManolo González és el nou entrenador? Això està confirmat!?

Anònim ha dit...

Sembla que Manolo González serà el pròxim entrenador.

Anònim ha dit...

Cámara es queda? Algú sap si es queda?

superman ha dit...

a televisió de badalona van dir ahir que havia arribat a un principi d'acord amb el club per una temporada. Ara bé, suposo que ningú ficarà cap impediment a l'hora de renovar.

per cert, el tema del camp, algú sap alguna cosa? És possible que ja hagin començat els treballs per enretirar les runes?¿

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní:

El nou entrenador no es podrà saber fins que no s'arribi a un acord amb en Miguel Álvarez per a la rescissió del seu contracte. Fins hi tot ha estat dirigint els entrenaments fins avui que ha sigut l'últim entrenament de la temporada.

Anònim ha dit...

La web oficial no informa res de com esta la situació amb l'entrenador ni renovacions ni res de res del primer equip. Només posa els horaris dels partits dels equips inferiors. Es una vergonya.

Anònim ha dit...

estic d'acord amb el darrer anònim. El tema de la web segueix sent una autèntica broma. Sé que és un treball del tot altruista i gratuït, però ja que tenim una web oficial tampoc és plan de possar les notícies cada tres mesos, crec jo, llavors quin significat té un portal dirigit als seguidors del club?

Anònim ha dit...

Seguimos sin saber renovaciones, nueva entrenador, no sabemos nada.
¡Qué vergüenza de página!

Anònim ha dit...

David Prats ha renovat per dues temporades amb opcio a una tercera, Bona noticiaaaaaaa!!!, es un dels millors jugadors del badalona actual

Anònim ha dit...

Això ja és lo ultim, que ens haguem d'informar a través de gent anonima.

XAVI ha dit...

Ostres, perdona, no he ficat el meu nom. DOnçs el tema del david Prats, ho he llegit al mundo deportivo.., i tambe he llegit que interesa molt el meca de la gramanet. En quant al entrenador, el tema de manolo gonzalez es segur??. també parlem del entrenador del ontineny.

Anònim ha dit...

Tingueu clar el següent...........Manolo González serà l´entrenador, Meca no vindrà, ni en principi cap davanter més..............tot i que es recupera Gascón.....que estava cedit al Premià..

Anònim ha dit...

Eiiiii nens com va tot!!!!. Espero que vagi tot molt bé!!!

A veure si aquest any es fa un bon equip i, com a mínim, disputem el play-off.

Apa nois, bona nita tothom!!!

Sóc L´MBDN ( En Joel Jimenez)

Visca el Bada!!!!!

Anònim ha dit...

Xiquets!!! Bona Revetlla de Sant Joan a tothom!!!

Visca el Bada!!!

Joel

Anònim ha dit...

EL AÑO PASADO SE MONTÓ UN EQUIPO DE ESTRELLITAS QUE SE ESTRELLARON...PORQUE SE HA RENOVADO AL 90% DE LA PLANTILLA? ACASO SE CREE QUE LA ÚNICA CULPA ES DEL ENTRENADOR? SIGUEN DEMOSTRANDO QUE NO TIENEN NI IDEA DE FUTBOL... PORQUE SE RENUEVA A CAMARA Y BLANCO? SI YA NO ESTAN PARA JUGAR EN 2ªB...

Dunkelwolf ha dit...

Pel que fa al Camp l'altre dia van dir a tvbadalona que el nou estadi tindria una capacitat menor perquè el projecte de Dominique Perrault estava desfassat, i s'ha d'adaptar a la crisi...

Crec que parlaven de 5000 seients.

En la meva opinió és un gran error; com a mínim haurien de ser 10.000.

Si volen pujar a segona això se'ls queda petit de seguida!

Anònim ha dit...

Algu sap si el juvenil B va pjar finalment a divisió d¡honor, o la norma no el va deixar

Anònim ha dit...

Pugui ex de la gramanet a fichado x nuestro ekipo buena incorporacion la de este jugador.
Manolo gonzalez ya a sido presentado komo entrenador del primer ekipo el mejor entrenador de la segunda division B a ver si este año en el badalona konsigue acer algo positivo para el ekipo

Anònim ha dit...

Aquesta temporada pugem a Segona!!!

Visca el Bada!!!!!