01 de febrer 2009

Desempatem?


Quan es produeix un marcador com el d’avui els equips s’haurien de posar d’acord per veure qui s’emporta els altres dos punts en joc ja que aquest empat no deixa contents ni als uns ni als altres. Arribats al minut 90, tots dos haurien d’establir un objectiu i el primer que l’assolís tindria via lliure per fer el gol de la victòria sense cap oposició.

Aquest objectiu podria consistir en veure qui encerta amb la pilota a les parts de l’àrbitre (amb un xut fluixet) o bé qui és capaç d’enviar més lluny una escopinada. Tenint en compte que molts jugadors no s’amaguen quan els ve una salivada, els podria resultar fins i tot fàcil.

A part d’aportar una dosi extra d’espectacle, aquest desempat faria que, almenys un equip, marxés content.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un punt que ens fa sumar, però no el suficient, després de l´empanada total de la ratxa negativa, ara sí, s´ha de guanyar al derbi.

Podríen posar el partit a les 17h, com sempre, com és el futbol.
Ens donaran algún dia per tv3?

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

El faran pel 33?
És força probable, la qual cosa vol dir que continuarem anant pel matí a veure el nostre Badalona.

Per cert, un empat que almenys ens fa seguir sumant, recordeu que aquests del Santa Eulàlia no els vam poder guanyar a casa (0-0).

Ara cal guanyar a la Grama i mirar cap amunt, que som cinquens!

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

Laly:
És veritat que estem cinquens i que el diumenge hem de guanyar el deri, però fins i tot amb la mala ratxa que hem tingut estavem sisens a la classificació.
Pel que vaig sentir ahir a la ràdio i si no estic equivocada el partit d'aquesta setmana es juga el diumenge a les dotze i el que retrasmet TV3 serà el proper matx contra el Sant Andreu dissabte a les dotze.

Anònim ha dit...

SOM-HI BADALONA, A PER LA GRAMA!!!

VISCA EL BADA!!!!!

Badalona 2 Gramenet 0

Anònim ha dit...

Aquest diumenge és importantíssim, derbi del barcelonès nord, el Sant Andreu i el Lleida juguen fora, el Sabadell té un partit difícil, i la setmana que ve anem a Sant Andreu.

És hora de donar un cop de puny a la taula!

Amunt Badalona!!!

Garigot, més sang!