25 de gener 2009

Hem tornat!


Per fi hem retrobat el camí que vam abandonar fa uns mesos. Ho hem fet gràcies a la confiança en nosaltres mateixos i també amb un punt de sort. Però l’infortuni sofert només ha estat un parèntesi en la nostra trajectòria. Som l’excursionista que anava enfilant el camí cap al cim i que en un moment donat es va desviar per poder fer les seves necessitats. Un cop buidats els residus intestinals vam intentar recuperar sense èxit el rumb fins al dia d’avui.
El nostre malson per boscos i indrets inhòspits ens ha de servir d’alerta. A partir d’ara la brúixola sempre a la mà, així com tenir consciència de ser el que som: el millor equip del grup.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

LLeó Badaloní:

Que pasa nois, que ahora que volvemos a ganar ¿se os comido la lengua el gato?, ¿O se os han llevado volando los los vientos huracanados que hay sobre nuestro país?

Anònim ha dit...

hoy me voy a ahorrar el poner nada del partido! ... simplemente decir que si se ficha a gente es para darles oportunidades , y xq se vio algo en el ! ... y no para que en mitad de temporada lo echen de una patada en el culo! (metaforicamente hablando...claro.) ... simplemente decir que se que fue uno de los que mas dio! sin embargo el entrenador no valoró nada ... y así nos va ! ASÍ NOS VA ...

simplemente decir que tengas mucha suerte Javi Chino!!!!!!
y que encuentres un buen ekipo en el k si te valoren! ...
aqui siempre se te recordará! o al menos yo lo haré ... por ser un gran futbolista y una gran persona como ereees! ...

k tengas mucha suerte en la vida ! ...

Llucià Garigot ha dit...

Tens raó, Lleó, sembla com si a la gent només li agradés parlar de les nostres derrotes.
Quan guanyem també podeu escriure, carallots!!!

Anònim ha dit...

Laly:
Molt contenta per la victòria de diumenge que era molt important per treure el cap, més encara per que el gol el va fer en Blanco, que tot sigui dit segons els entrenadors que s'asseuen al meu voltant està acabat, però no tant contenta per la marxa de Javi Chino, preimer perque no ens han donat opció per veure'l jugar, només en un parell de partits a principi de temporada, i tot i que no em dessagrada que torni l'Herencia, exactament per què el volem, per cobrir una posició que té molts candidats?? o és per tenir més jovent a la graderia???

Anònim ha dit...

Demà, partit complicat a Santa Eulàlia. A veure si fem un bon partit. Jo crec que si que farem un bon partit, tant de defensa com d´atac però serà difícil fer gols.

La meva porra és:

Santa Eulàlia 0 Bada 1

ADRI