11 de gener 2009

Pare nostre que esteu....


Mai he sigut home de fe, mai. M’he passat la vida renegant de Déu, l’Església, els capellans i de totes les seves mentides, però pel Badalona faré el que calgui.
A la vida quan no trobem esperança abandonem tots els nostres principis i tirem de fe i és el que penso fer per aferrar-me a qualsevol possibilitat d’ascens.
Ja he demanat hora per batejar-me a l’església de Sant Josep i entrar d’aquesta manera al món de Déu. Això sí, el rector m’ha dit que abans que res m’he de confessar… Calculo que per complir aquesta feixuga tasca necessitaré com a mínim 5 mesos, amb la qual cosa no arribaré a temps de demanar-li res a Nostre Senyor.

Si vosaltres ja sou cristians, si us plau, feu de tot: poseu els ciris que calgui, pagueu les butlles que els capellans us exigeixin, abandoneu els vicis que pugueu tenir. Qualsevol cosa. Feu qualsevol cosa per intentar ressuscitar el nostre Badalona. Amen.


15 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he sentit que a les pròximes hores fotran l'Álvarez al carrer.

És cert?

1-1 i volen dos punts més.

Sempre estaré al costat de l'equip, però no crec que aquest any fem una merda.

Anònim ha dit...

Es que el sr. Álvarez debería ser destituido ya porque la situación se le ha ido de las manos y no sabe como arreglarlo. De paso, podrían rescindir el contrato a Molist, Ferrón y algún otro y fichar a jugadores jóvenes que se dejen la piel en el campo no como esta panda viejas glorias que se arrastran cada semana por Badalona y que cobran un buen pastón.

Anònim ha dit...

no ho sé però ho espavilem o un altre any a segona b. Quina colla, deu meu! Hi haurà moviment o què? Perquè això comença a ser un escàndol!!! I Dunkelwolf ja poden fer fora l'Álvarez m'ha decepcionat molt aquest tipus.

Anònim ha dit...

Los jugadores no están con el mister... pero tampoco la culpa creo que sea toda del cuerpo técnico... no se pueden hechar a cinco o seis jugadores... mañana hechan a ALVAREZ y nuevo entrenador MANEL MOYA (EXBADALONÍ)

Anònim ha dit...

Jo canviaria el relotge de l'ascens pel del descens pk amb aquesta colla d'inútils anem directe a tercera.

Anònim ha dit...

De 24 puntos se han conseguido 4 a q espera la junta directiva a echarlo.Lo q no se puede es jugar cada semana con un equipo diferente a razon de quien sea el rival,hoy isaias en el banquillo el unico q lucha en el centro del campo.miguel alvarez vete ya.VISCA EL BADALONA

Anònim ha dit...

Laly:
A mi hem sap molt de greu, pero l'empat d'avui no es culpa de l'entrenador ni molt menys. A més us diré una cosa que els estem demanat a l'entrenado, jugadors, i directiva si el públic no sap fer tampoc el seu paper!!! Per que clar tot sona molt bé quan a principi de emporada et diuen nms com Jordi Ferrón, Luis Larios, Diego Torres i pensas aquest any sí que arribarem lluny, però algú s'haparat a pensar en els nou vinguts, quan llegeixen que al camp del centenari cada setmana s'apleguen unes 1.500 persones i que és el camp de segona B que més públic té i ells deuen pensar això sí és una afició, el que ningú no els hi diu és que som una afició muda que quan parla només ho fa per criticar i fins i tot insultar als seus jugadors, entrenadors i directiva, pot ser que entre tots fessim un reflexió i ells desdel terreny de joc i nosaltres desde la graderia fem que això tiri en davant, no us sembla???
Salutacions!!!!
I a mi també hi ha coses del'equip que canviaria i que penso que l'entrenador haura de veure, però és ell qui pren les desicions!

Anònim ha dit...

No crec que la culpa sigui de l´entrenador. A mi Miguel Álvarez em sembla un gran entrenador i ho ha demostrat.
Però l´equip no rutlla, són 8 jornades sense guanyar i això toca a un equip que l´objectiu és de 2A.
Veurem quina decisió pren la directiva si és el relleu del tècnic i dóna un nou caire a l´equip, tot i que penso que hem de continuar amb Miguel Álvarez.

Anònim ha dit...

Laly, no t'enganyis als "nous vinguts" com dius tu només els importa cobrar un munt de diners i treballar ben poc. Estic una mica cansat de la demagogia aquesta de que l'afició critica i no anima. Més hauríem d'haver criticar ahir.

Anònim ha dit...

El que hem de fer ara és intentar aconseguir els tres punts a Sabadell.

Amunt Bada!!!

Adri.

Anònim ha dit...

El problema és que ls jugadors cobren massa pel que estan demostrant. Em pagat molts diners per jugadors que tenien nom però que s'arrosegen pel camp i si no mireu en Ferron o en Torres.

Anònim ha dit...

Cada any passa el mateix...

podríem trucar als de Girona i que ens expliquin la clau de l'èxit, perquè amb una plantilla molt pitjor que aquesta van pujar dos anys seguits de categoria...

Jo mantinc la meva teoria: fins que no tinguem el camp nou fet, no pujarem a 2A.

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

S´ha de guanyar a Sabadell, i tots el aficionats anar a una, aquest es el nostre equip.

Anònim ha dit...

Sí , molta demagogia , però les aficions rivals ens donen una lliço a cada partit. Els jugadors no donen la talla, estem d´acord, però és millor despotricar quan més millor , endavant!!!!!. Jo també estic cansat de........en fi callo.

Anònim ha dit...

Avui comença la remontada!