08 de febrer 2009

Cal ser tan generós?


Una vegada més ha quedat demostrat que per guanyar un equip petit necessitem fer, almenys, 5 gols. Hem estat superiors en tot però la Grama n’ha tingut prou amb dos xuts a porta i amb en Monti menjant-li el tarro al col·legiat ( si li arriba a dir que arbitrés amb minifaldilla ho hagués fet) per treure un puntet.
Això sí, nosaltres seguim cometent errades de principiant que ens estan fent perdre posicions, com és el cas del gol de falta que hem encaixat. Perquè no teníem en Torrebruno ni en David el Gnomo, sinó els haguéssim posat a la tanca per facilitar encara més el llançament de l’adversari. Si és que......

16 comentaris:

Anònim ha dit...

ES UNA VERGONYA!!! EL MONTY SOL HA POGUT AMB TOT EL BDN, NO EIA L'ENTRENADOR EL FORAT QUE HI HAVIA AL MIG DEL CAMP...AMB LA PASTA QUE HA COSTAT AQUEST EQUIP... UN EQUIP SUPERTECNIC PERO QUE NO LLUITA RES. L'EQUIP NECESSITA UN REVULSIU... PERO SUPOSO QUE FARAN COM L'ANY PASSAT I NO MOURAN FITXA AMB L'ENTRENADOR... EN FI ESPEREM QUE SE LI ACABI LA PASTA AL CASQUETE I MARXI D'UNA VEGADA

Anònim ha dit...

Vols que marxi en casquete? Tu vols el bé del Badalona? Si sen va tornarem a jugar per regional burro

Anònim ha dit...

Este año, como no cambien de entrenador (ya que no se puede cambiar de jugadores...) nos vamos a comer una...

Anònim ha dit...

No tiene ni PI

Anònim ha dit...

Perque va cambiar al Ferrón el diumenge i no va treure l'Herencia que ja tenia una targeta?

Si no es guanya al Sant Andreu, perdem el tren... i aquest equip sense motivació encara perdrem molts mes punts i si no al temps...

Ara que culpa te molta el secretari tècnic... perque tenim un equip tant tecnic i tant poc lluitador?

Anònim ha dit...

Al ferron ni l'hauria d'haver sortit de titular. No ha fotut res en tot l'any. Amb la pasta que ha costat podriem haver dut jugadors mes currantes que lluitessin mes.

Anònim ha dit...

siempre igual criticando al equipo,ahora mas q nunca tenemos q estar con ellos.vale q no estan jugando a un gran nivel pero ahora mas q nunca tenemos q estar todos unidos.el otro dia si quitaban a herencia a quien ponian en su puesto.venga si ganamos al sant andreu se varan las cosas de otra manera.visca el badalona.

Anònim ha dit...

ya dije yoq ue el año pasado tenia un equipo con2 cojones...mucho menos tecnico..pero luchabans hasta el final... y por loq uese..mucho mas economico..

Anònim ha dit...

No entenc perque es critica al Ferron. Si fins ara no ha fet gran cosa és perque no li han donat minuts, però quan juga, jo no el veig el típic jugador que vé a cobrar sense fer res. A mi m'agrada.

Anònim ha dit...

estoy contigo nen,lo q pasa q aki la gente le gusta criticar muxo.siempre estamos igual cuando no gana el badalona se llena esto de comentarios,y cuando gana como el otro dia contra el benidorm,no hablais ni dios.coño dejar de echar mierda y vamos a estar todos unidos para q a final de temporada cumplamos nuestro objetivo.VISCA EL BADALONA

Anònim ha dit...

Llàstima dels dos gols tontos que vam encaixar, però crec que durant la primera part vam jugar prou bé i es van generar ocasions de gol.
De totes maneres, les crítiques a aquestes altures ja no valen per a massa, ara només ens queda estar al costat de l'equip i aviam si fem una mica de força i arribem al play-off, no seria el primer cop que un equip amb dubtes s'acaba emportant la grossa.

Amunt Badalona!

Demà per fi ens televisen un partit fora.

0-1.

PS: Algú sap alguna cosa de l'estadi?

Anònim ha dit...

per cert Garigot, què hi ha de la penya?

si poseu penya garigot al google el tercer resultat és el fòrum aquell que vaig crear però que està parat, de moment.

Doneu-me un cop de mà aviam si ho volem tirar endavant!

Anònim ha dit...

Laly:
La veritat és que a mi no m'agrada gaire en Ferrón, però el que no se li pot negar és que fa alguns partits que el noi s'ho curra força!! Teniu raó en què no tenim que criticar, sino donar suport, però jo prefereixo critiques en el blog, que no pas al camp, ja que els jugadors no són sords (encara que de vegades ho semli) és al nostre estadi on hem de fer fort l'equip, seguiré reivindicant que no pot ser que un camp amb un miler de persones estigui sempre en silenci, o el que es pitjor en contra dels jugadors!!!!

Anònim ha dit...

Heu vist el partit d'avui?

Soporífer.

No sóc gens optimista respecte el que queda de temporada, però tot i així hem d'estar amb l'equip, que ens necessita, i cullons, encara que estiguessin per baixar seguiria donant suport igual.

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

Empatar al camp del Sant Andreu no és un mal resultat. El problema és que no guanyem a casa.

Anònim ha dit...

Asquest any quedarem entre el dese i el quinzè i si no al temps... el que passa es que l'equip ha costat (es a dir cobra) el doble que el de l'any passat... una vergonya (bé mentres pagui el casquete... a mi me la pela) suposo que el timo se'l van fer al secretari tecnic, per cert com pot ser que el Alvarez cobri 6 kilos de les antigues pessetes per temporada (es una vergonya...sobretot per elstemps que corren) en fi continuo pensant que fa falta un entrenador que els cridi... tipu camacho... i no que sempre els defensi...massa vividors...espero que l'any que ve tota la pasta que s'han gastat i que no tindran no la volguin recuperar amb els carnets de socis... perque tothom diu que aquest es el club dels CONFORMISTES... ON MAI PASSA RES... TANT SI ES GUANYA COM SI ES PERD?