07 de setembre 2008

Estigeu per la feina, si us plau...

Menjar pipes, fumar caliquenyos i comentar amb el veí les indiscutibles virtuts d’algunes dones de tribuna està bé, però no hem d’oblidar que a un camp de futbol s’hi va a animar l’equip. Ho dic perquè avui semblava que fóssim a la Nova Creu Alta i no a casa nostra. Els fervents seguidors visitants s’han deixat la veu donant suport als seus, mentre que la majoria de nosaltres ens hem comportat com si fóssim al Sutton .
Ja sé que alguns direu que son els jugadors els que han de fer trempar l’afició. Fals. Veritat que molts heu pres la iniciativa per intentar beneficiar-vos alguna de les espectadores sense que aquestes us hagin donat el més mínim motiu? Doncs amb l’equip heu de fer el mateix!

37 comentaris:

Anònim ha dit...

No he pogut anar, en tot cas, el resultat d´empat a casa és regular, però la lliga tot just acaba de començar.

En referència al públic? Encara hi és la penya del betulians que animaven? Perquè si no són, qualsevol equip que porti tres espectador que cridin, ho faran més que els 2000 aficionats que van al camp.

Anònim ha dit...

el empate sin goles es un poco engañoso,para los dos equipos me ha gustado el nuevo badalona.la peña de los bertulians todabia sigue pero ayer estaban frios por cieto la aficion del sabadell un 10.

Anònim ha dit...

Els betulians cada vegada van sent mes pocs pero l'altra gent tampoc anima. Els del sabadell ens van donar una lliço.
Tenim un bon equip i confio molt.

Anònim ha dit...

Va ser un partidàs tenint en compte que erem a la segona jornada de lliga.

De totes maneres, vam tenir ocasions per guanyar el partit. Bon SAbadell, per cert.

El tema de l'afició és endèmic del nostre club, i la soluvió no és pas fàcil... el club no ha tractat precisament bé els betulians, així que...

Aviam si hem d'esperar a pujar a 2a per tenir unes penyes fortes

Anònim ha dit...

Tot i l'empat, em va agradar l'equip. Crec que tant el Sabadell com el Badalona estaran als llocs de promoció.

És veritat que no animem prou. Ahir per fer callar els càntics dels de Sabadell sel's va xiular, quan el que s'hauria d'haver fet és cantar més fort que ells.

Anònim ha dit...

Per mi que aixo dels Betulians es que encara no els hi han aprovat la subvencio economica i per aixo estan angoixats.
Si no, ¿ Per que al començar el partit van treure el bombo i la pancarta del xiringuito que tenen al costat de la porta del carrer ?
i ¿Per que no van arribar a desplegar la pancarta ?.
Si animar l´equip es ficarse amb la familia del porter visitant al començar la segona part... mes val que pleguin i s´estiguin calladets.

Anònim ha dit...

Els Betulians no van animar gaire...però algú no s'ha adonat que la Penya Iris tampoc hi són des del partit de promoció contra el Linares...?

El directiu responsable de penyes del club hauria de donar la cara i donar explicacions, ja que si som un club professional o som per tu o per res.

Ni Penya Iris, ni Betulians ni Penya Pratigol ... ni res!

Explicacions siusplau. No podem esperar la promoció per animar.

Anònim ha dit...

Peazo foto la de la cronica

Anònim ha dit...

Y si quiere animar tanto porque no crea la peña Garigot?

Anònim ha dit...

Es un tema que se debería de hablar, la desaparición de las peñas, sabemos que es un factor muy importante para animar al equipo, así que el club debería tenerlo en cuenta.

Anònim ha dit...

home, podria ser un bon concurs. Adivina qui és el jugador de la crònica. Des de la web ja tardan. D'altra banda, el diumenge l'estadi feia pachoca no ens hem de desanimar per un empat i més quan el rival planta un autocar al darrera. En fi, que aquest cap de setmana tornarem a guanyar.

Som-hi Badalona

Anònim ha dit...

A lo millor es que no hi ha tan interés en el futbol a Badalona. A la Penya n'hi ha moltes i sempre estan animan.

Anònim ha dit...

No vull ser pesat, però recordo el que vam discutir fa temps, la Penya té una política molt bona per captar el públic jove, que és el que al cap i a la fi té més força per animar.

Jo voto per fundar la penya Garigot.

Endavant les atxes.

Anònim ha dit...

Jo m'hi apunto a això de la penya Garigot.
A veure si tots posem de la nostra part perquè els nostres jugadors sentin el suport de la seva gent.
Sobre el partit de diumenge, em va semblar que el Sabadell estava més rodat que nosaltres i que això va fer que triguèssim en entrar al partit. A mida que passin les jornades, els jugadors s'acostumaran al sistema de l'Álvarez i a les dimensions de l'estadi de l'Avinguda de Navarra i tot anirà millor. L'important és no perdre partits a casa i arribar a la recta final amb possibilitats d'estar a dalt.
Per cert, em va semblar que Diego Torres va sortir massa tard. Veient-lo jugar no entenc com l'entrenador no el va posar abans.
Salut a tothom i Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

M´hi apunto a la penya garigot!

A la penya , hi ha una penya que comparada amb d´´ altres aficions no criden gaire, sempre els mateix cant de Força Penya.

La política jove del club no existeix.

Anònim ha dit...

Laly:
El parit de diumenge va ser molt bo. Estic totalment d'acrod amb lo de diego torres, espero que en poc teps formi duet atacant amb el xavi molist. Pel que fa a les penyes, no tot es culpa seva, pelsqui hem participat en els seus blog, i a més en aquest alguna vegada ho han dit, és veritat que quan ells comencen a animar nosaltres no els seguim mai, ni fent palmes, i el diumenge ho hauriem d'haver fet, l'estadi ho necessitava.
Bon equip el d'aquest any, esperem que s'acabin de posar tots en marxa i es coneguin millor.
Partidàs de Luis Larios!!!!!

Anònim ha dit...

la penya garigot ha de ser una realitat

Anònim ha dit...

El diumenge em va semblar sentir alguna cosa sobre els carnets d'aquesta temporada....però la megafonia sonava força malament. Com està el tema? Hi ha hagut tot l'estiu per a preparar els carnets.

Visca la penya Garigot!!

Anònim ha dit...

El club no funciona professionalment com van prometre.

Anònim ha dit...

Senyor Piñero,la massa social vol una penya Garigot.

Té aquest humil membre de la tercera edat possiblitats de fundar-la?

Podríem fer-ho de forma virtual, ni que fos, si algú coneix un domini fàcil de fer servir o fins i tot un blogspot.

Si algú s'hi anima hi podríem col·laborar tots.

hugdepayens ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Lleó Badaloní

siempre descargando culpas y haciéndolo en el mismo sentido. ¿Que culpa tiene la directiva que las peñas no animen?

Y no me extraña que el equipo tarde en reaccionar, me imagino a los nuevos, estar en casa con más de dos mil aficionados locales y que nada más se oyeran los doscientos visitantes. Y es que si no os disteis cuenta los primeros cantos dels Betulians tardaron exactamente 20 minutos y treinta segundos en producirse.

Y si fundáis la penya garigot espero que no tardéis tanto en animar

hugdepayens ha dit...

Yo me apunto, creo que si, que tenemos que tener una PENYA

Hay otro tema que me preocupa mucho, que es intentar dar protagonismo a nuestro MARCADOR HISTORICO, me da mucha pena ver un trozo de pared pintada de color blanco, después de tantas tardes de fútbol. SENYOR GARIGOT, me promete que profundizara sobre este tema?. Gracias.

(Aparte de volver a pintar el ESCUDO y escribir en los casilleros LOCAL I VISITANT, también podríamos dibujar el emblema de nuestra posible PENYA en la parte de publicidad....es una idea)

(Otra idea...intentar llevar este marcador al futuro campo nuevo, como si fuera una escultura, y de esta manera dar homenaje a todos los socios que no están con nosotros)

hugdepayens ha dit...

Senyor Garigot.

Es posible verle dibujado con la ropa de nuestro estimado club... a poder ser un buen primer plano i el equipaje de color azul.

Gracias

Anònim ha dit...

L´altre dia es venien al camp samarretes del primer equip a 15 euros?

Anònim ha dit...

Portar l'antic marcador al nou camp com a monument em sembla una idea genial

Anònim ha dit...

A la web del club no hi ha cap informació sobre els carnets d'aquest any. Jo ja he anat dues vegades a l'oficina del club i sempre m'han dit: "torni la setmana que vé". Ara diuen que per la megafonia del camp van anunciar que hem d'anar a la Caixa de Catalunya. Algú em pot dir si això és cert?
Moltes gràcies.
C.A.M.

Anònim ha dit...

Em sembla una gran idea portar el marcador de sempre al nou camp. Tot i que el marcador principal m'imagino que en serà un d'electrònic i modern, seria molt bonic per a la gent que fa molts anys que anem a l'Avinguda de Navarra.

El tema dels carnets és bastant trist. És una cosa que hauria d'estar a la plana principal de la web, per a facilitar al màxim fer-se soci, sobretot per a la gent nova. Senyors, que hem tingut tot l'estiu per a preparar el tema, i correm el risc de que uns mal primers resultats (que de moment, per sort, no és el cas) tirin endarrera a molta gent.

Anònim ha dit...

Doncs sí, la veritat és que es podria informar a la web.

El cas és el següent:

Hem de dirigir-nos a l'oficina de Plaça Catalunya que està al costat de l'Ajuntament (davant d'un Boccata si no m'erro) i allà ens faran el carnet. Si volem el podem convertir en targeta de crèdit i nosé què més.

No entenc per què no mantenen el vell sistema, molt més fàcil i còmode... però suposo que és tema de patrocini...

Anònim ha dit...

Quina vajenada anar a fer el carnet a una entitat de crèdit!

Si-us-plau!

Que hem de fer amb el carnet? Quina facilitat exiasteix per fer-se soci?

Anònim ha dit...

I k passa amb els que som de fora de Badalona?? Hauren d'anar expressament allà i a sobre només en horari de banc?? No cardeu, home!!! Informació, per favor!!

Anònim ha dit...

el otro dia vendian camisetas a 20 euros dos¡¡ sisi impresionante..eso es que el año que viene tocan nuevas jaja

Anònim ha dit...

Doncs sí, crec que és un error per part de l'entitat. Espero que no es repeteixi, o que deixin fer-ho des de qualsevol oficina de Caixa Catalunya, que seria el més lògic...

Anònim ha dit...

El problema és que hi haurà gent que no és de Badalona (he llegit que s'ha d'anar a una oficina de Badalona), i a més en horari bancari. Abans també s'havia d'anar a Badalona, però a les oficines hi podies anar a la tarda, ara s'hi haurà d'anar al matí. A part dels possibles problemes que poden tenir qui no siguin clients de Caixa Catalunya (suposu que aprofitaran per a intentar que t'en facis client).

Crec que per a fer-te soci o renovar el carnet, TOT haurien de ser facilitats.

I demà, a pel Benidorm!!

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní:

Avui partit de costellada. A les dues paella i cervesa gratis!!!!!! a Benidorm promogut per les penyes locals per donar més caliu al matx.

Així qui estigui per aquelles terres podrá dinar de franc i anar entonar al partit.

Ni amb aixó ens guanyaran.

Amunt Badalona!!!!!!!!!! A Per la segona Victòria!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Casi guanyem , dur pal, derrota contundent, 4-1.

L´equip està en procés.

Anònim ha dit...

bufff, Déu ni do...

Espero que el proper diumenge es doni una bona imatge, perquè si no poden començar a sonar campanes...

Amunt Bada!