30 d’agost 2009

All my loving, nai, nonai, nonai.....


Sí que han arriscat poc els directius responsables de dissenyar la nova samarreta suplent del Badalona. No es diferencia en res de l’equipació oficial excepte en un detall: l’escapulari és groc enlloc del blanc. El món porta un segle veient-nos amb l’escapulari blanc i puntualment no està malament que el canviem. D’aquesta manera podem comprovar que, efectivament, els nostres antecessors van fer bé de crear-lo blanc.... Posats a jugar amb el nostre signe històric més característic, li podrien haver afegit uns “topos” verds, unes flors liles i unes maduixes ben llampants! I, per arrodonir-ho, també hagués estat bé substituir l’himne per una cançó dels Manolos.

77 comentaris:

Manel Piñero ha dit...

Senyor Garigot,

Malauradament no és la samarreta suplent, sinó la titular….. Com a soci i aficionat del Badalona vull manifestar la meva disconformitat amb el canvi dels nostres colors. L’actual junta directiva del Badalona ha demostrat la seva solvència al llarg del temps que porta al club, però això no li dóna cap dret a tocar els nostres signes d’identitat. És com si la junta del Barça decidís unilateralment canviar el grana pel verd. Us imagineu l’escàndol que es generaria? Espero i desitjo que el bon seny (que el té) de la directiva els faci rectificar i ens torni l’escapulari blanc que tant ens caracteritza.
Felicitats a tots per la victòria contra el Barça!

Dunkelwolf ha dit...

Senyor Garigot,

No podria començar la temporada amb una mica més d'optimisme?
Li acabem d'etzibar un 3-0 al Barça B cullons!

En la meva modesta opinió, m'agradaria destacar alguns punts de l'equip

a) Genial la pressió de tot l'equip a la zona de construcció rival.

b)Fenomenal l'Iván Mateo. Per fi tenim un especialista de veritat per picar les faltes i, renoi, primer partit i dos golassos.

c)Sembla que tornem a tenir una defensa impenetrable com la de fa 3 o 4 anys.

d)La nova equipació és atractiva, però estic d'acord: l'escapulari blanc!!!


Salut a tots i felicitats.

Anònim ha dit...

No havia vist l´equip aquesta pretemporada però havia seguit els resultats, impressionant.

M´agrada molt el caràcter de l´equip, en la pressió agressiva en la zona de creació de l´equip rival, i sobretot la solidessa defensiva i la bona col.locació, és un equip a l´ús dels alicantes etc que anys enrere pasaven pel camp del centenari.

Endavant! Aquesta entrega es molt positiva

Anònim ha dit...

Tinc entès que el color blanc a l'escapulari ha existit gairebé des de sempre.
Ara aquest blanc de sempre s'ha canviat pel groc dels autobusos.
I el blau també és més fosc.
És el preu que encara faltava per pagar com a conseqüència de la fusió amb el Badaloní?
Jo també crec que no és una qüestió banal. És el signe d'identitat d'un club i això s'hauria d'haver aprovat en una assemblea, tot i que potser els estatuts no ho contemplen (vull dir que és possible que no estigui escrit enlloc que la junta ha de consultar els socis sobre la indumentàra). No ho sé, però, en qualsevol cas, a mí, que sóc una mica romàntic i ja fa molts anys que sóc soci, m'ha sabut greu.

Pel que fa a l'aspecte esportiu, l'equip va funcionar molt bé, però alerta, perquè el Barcelona té un estil de joc ben diferent del de la majoria d'equips que vindran a tancar-se i fer antifútbol. En qualsevol cas, és un molt bon començament de lliga.
Records a tots.
Beobachter

Albert Fibla ha dit...

El primer que vull dir és que estic molt content del joc de l'equip en l'estrena de la temporada, igual que ho deuen estar tots els que estimen al Badalona.
Dit això, i també igual que tots els que estimem al Badalona, estic indignat pel canvi de color que ha patit la nostra samarreta. Després d'amenaçar durant uns quants anys, el groc ha acabat menjant-se l'històric blanc del nostre escapulari. Potser perquè és el color corporatiu de l'sponsor que ens paga - que, o curiositat, és l'empresa del senyor Casquete -. Sigui pel que sigui, no crec que res justifiqui un fet com aquest.
Estaré al costat de tothom que vulgui mostrar la seva disconformitat amb aquest assumpte, sempre que sigui utilitzant vies més democràtiques que les que han canviat els colors de la samarreta del CF Badalona.

escapulari blanc ha dit...

Més enllà de la gestió esportiva, està clar que aquesta junta no té cap sensibilitat per la història, símbols i identitat del CF Badalona.
És per això que, senzillament, en menys d'una dècada s'han carregat qualsevol vestigi de badalonisme des que van conquerit el club procedents de la TUSA.
Ja no queda res: ni l'escut, ni l'himne, ni el nom del camp, per suposat no queda la història (amb la fusió el club va morir donant pas a un de nou) i ara ja nomes quedava que s'atrevissin amb el color de la samarreta i en concret amb el símbol més sagrat del Badalona des de fa més de 100 anys, l'escapulari.
Tot l'anterior va motivar que jo deixés d'anar al camp i em dediqués a seguir el Badalona des de la distància, senzillament perquè allò no era el meu Badalona.
Ara, lo de l'escapulari em sembla una absoluta profanació, i el que és pitjor: sense consultar als socis.
És una cacicada, un cop de feixisme, una mesura dictatorial i la més clara demostració de que fan servir el Badalona com la seva joguina amb la que fan els que els dóna la gana, i el que és pitjor, molt pitjor: que no són del Badalona. Perquè si ho fossin, i si tinguessin un mínim de sensibilitat, no haurien posat el groc a l'escapulari.
Me la sua que es guanyi 3-0 al Barça. Com si es vol guanyar la Copa d'Europa.
Hi ha coses més importants com la dignitat.
Un aficionat del Madrid signaria guanyar la Copa d'Europ vestit del Barça?
Oi que no? Doncs no, com a aficionat del Badalona, em sento ferit i humiliat pel fet d'haver de portar el meu principal símbol del color del que era el meu rival fa no tants anys.
Això, l'escapulari groc, és el que recullen tots els aficionats del Badalona de sempre que estan fent al joc als nousvinguts del Badaloní.
Felicitats a tots. N'hi ha que, des de la tristor, tenim la consciència tranquila perquè ho vam advertir anys enrera.
Quin serà el proper pas: samarreta groga amb escapulari blau? Al tiempo.

Anònim ha dit...

El partit va estar molt bé i em fa sentir molt optimista, però......

VOLEM EL NOSTRE ESCAPULARI BLANC!!!!!!!!!!!

Manel Piñero ha dit...

Jo sincerament crec que rectificaran ràpidament. La junta és prou intel.ligent com per reconèixer una errada tan greu com aquesta.

Anònim ha dit...

No us escalfeu el cap.
El Casquete es pensa que el Badalona és seu i fará amb ell el que li dongui la gana. És lo que diu el Garigot, si vol posar topos i flors a l'escut ho fará.

tornemi ha dit...

Felicitats a tots per el bon começament! A veure que pasa quan arribin equips com l´alcoyano, Gava, Villajoyosa... Pero pas a pas... de moment el primer partit guanyat i sobretot disfrutant.

També vaig quedar decepcionat al veure el canvi de
color del escapulari, yo sempre el relacionava amb
la bandera de la ciutat (les ones), era un simbol del
club.

Si seguís així, es cambiaría també la bandera, no?

Espero que la directiva ho repensi... si més no trobaría bé que es fes un Referendum sobre el
tema ya que el club el formem tots.

em sap molt de greu, perque era el nostre simbol...

Manel Piñero ha dit...

Hi ha socis que al facebook estan organitzant plataformes per reclamar que es restitueixi l'escapulari blanc. Crec que és una errada perquè no ens podem dividir. S'hauria de gestionar tot a través d'una sola plataforma. Cadascú per la seva banda no aconseguirem res.

Dunkelwolf ha dit...

Doncs una bona solució que veig és la recollida de firmes per després presentar-les a les oficines del club.

Garigot, perquè no aprofita el partit contra el Gavà per recollir-les a la porta de l'estadi?
Segurament en podria recollir un miler ben bo...
Només calen uns papers, uns bolis, posar nom i número de soci i firmar.

Jo firmo.

Anònim ha dit...

Molt bona ideia la recollida de signatures!! M'hi apunto!!

Manel Piñero ha dit...

Però si comencem amb anònims malament...Heu de donar la cara!

Albert Fibla ha dit...

Crec que abans de fer una recollida de signatures s'ha de donar l'oportunitat de rectificar a qui ha estat el responsable del canvi de colors. Per això crec que s'hauria d'enviar una carta al president del Badalona -si voleu, signada per un bon grapat de socis-, demanant-li, per les bones, que torni el color blanc a la samarreta del nostre equip.
Què us sembla?

Dunkelwolf ha dit...

També em sembla una bona idea, potser és millor ser més prudents com diu l'Albert.

D'anònims res, home. Si voleu ens podem trobar a algun lloc per redactar-la entre tots; és més, redactaria una carta amb alguns punts i qüestions que el grup de pressió Garigot demana a la junta (entre ells el tema dels abonaments).
No creieu que ja és hora de vivificar una mica la massa social del club?

Visca el Badalona

Dunkelwolf

tornemi ha dit...

conteu amb mi per firmar, redactar o el que faci falta!
Em sembla bona idea si més no saber de qui es la
idea o saber el motiu.

Anònim ha dit...

Doncs a mi si l'escapulari es blanc o groc mes ben igual... i mes veient com esta el tema dels sponsors amb alguns equips de la categoria. El que es important es que l'equip puji de categoria

Manel Piñero ha dit...

Amic anònim,

Jo crec que els colors sí que són importants perquè representen la personalitat d'un equip. Si els anem canviant cada any en funció dels patrocinadors la perdem.
A més, les entitats prestigioses mai es venen els colors de la seva samarreta TITULAR. Ara bé, si consideres el Badalona com un club digne de la senyoreta Pepis, ho lamento. De fet l'enquesta que ha publicat el senyor Garigot està dirigida a gent com tu. Pots emetre el teu vot....

Llucià Garigot ha dit...

Piñero calla ja cony!!! El blog és meu i m'estàs ecplipsant!! A la propera, et restringeixo l'accés!!
De tota manera, QUE ENS TORNIN EL NOSTRE ESCAPULARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dunkelwolf ha dit...

Així què, colla de rickies, es redacta la carta o no?

Garigot, faci alguna cosa de profit i coordini això, que els jubilats tenen molt temps lliure coi!

No, de veritat, és tan fàcil com redactar-la i acostar-se a les oficines del club per deixar-la a l'atenció del senyor Casquete.

Ja direu quelcom si us interessa la idea.

Anònim ha dit...

Jo també estic d´acord en mantenir l´escapulari blanc com a símbol i patrimoni, però ara que hem guanyat sembla que es ha donat sort, jo la deixaria un partit més, però certament ´l´escapulat blanc es lo important.

Som-hi cap a Benidorm! Garigot n´irà de festa a Benidorm? encara n´hi en queda eh? a sobre el nom de l´estadi, foietes? xD

Visca el Badalona amb escapulari blanc

Manel Piñero ha dit...

El tema de l'escrit l'estem movent entre uns quants. Aquells que us volgueu afegir, envieu un mail a: senyorgarigot@hotmail.com
Indiqueu les vostres dades (nom, cognoms i DNI) i si sou socis, el número de carnet.
Ja us aniré informant. Moltes gràcies!

Dunkelwolf ha dit...

La penya Garigot és un resquici del passat?

Molta sort a Benidorm! L'any passat ja ens hi van clavar 4 i sol ser una pedra de toc a la temporada!

Anònim ha dit...

Casquete salió huyendo de Valladolid y va a tener que salir en cohete de Badalona, porque esto no es el Badalona, es el Badaloní.

Uno de los socios más antiguos del Badalona

Llucià Garigot ha dit...

Recordeu de ser respectuosos, eh???
I aquest és un tema suficientemnt important com perquè us identifiqueu. Ja sé aque alguns ho heu fet a la meva adreça de correu electrònic, però estaria bé donar la cara aquí també. Penseu que si la junta no rectifica, segurament ens mobilitzarem i llavors l'haureu de donar.
Visca el Badalona!!!! (amb l'escapulari blanc)

Anònim ha dit...

hi ha coses que no canvien, 4-1 a benidorm

Llucià Garigot ha dit...

Bé, almenys avui no m'han fet mal els ulls veient la samarreta. Tranquils, home ja agafarem el ritme de victòries. Paciència!
D'altra banda als que m'heu enviat emails pel tema de l'escapulari i a tots aquells que estigueu interessats, us informo que aquesta setmana alguns socis faran entrega d'una carta al club perquè el nostre president reconsideri la seva decisió d'haver canviat el color de l'escapulari. Quan ho facin, la publicaré en aquest blog.
I és que no paro de donar voltes a aquesta qüestió....Què passaria si al River Plate li canviessin la franja vermella per una de groga o verda??? La que es liaria......

Anònim ha dit...

Tranquilo Sr. garigot, ya vera como nustro Presidente utilizará el "seny" ya que el escapulario blanco se pacto en la famosa unificcion con el otro club de la ciudad, y no dudo que el Sr. siempre cumple su palabra

Anònim ha dit...

Adjunto copia de mi anterior mensaje escrito correctamente.

Tranquilo Sr. Garigot, ya vera como nuestro Presidente utilizara el seny", ya que el escapulario de color blanco se pacto en la famosa unificación con la otra entidad de nuestra ciudad (Badaloní) y nunca he dudado de la palabra del Sr. Fermín Casquete

Dunkelwolf ha dit...

L'any que ve no cal que hi anem a jugar, a Benidorm...

Aquest any cal fer del Centenari un fortí com anys ençà i fer-nos forts per poguer jugar més tranquils a fóra


Garigot, qui firma la carta?
En volem cosntància gràfica!

Anònim ha dit...

Acabo de sentir la tertulia, i en Serra ha contestat molt bé a en Damià i en Piñero... es un tema que pot ferir la sensibilitat pero si un sponsor es posa ferruc amb el tema nom i colors... qui paga mana... també la penya en el seu dia va fer desapareixer la seva franja negra (equivalent a l'escapulari al bada) perque l'sponsor així ho va disposar.
En fi per a mi el que m'importa son els resultats i que l'equip puji a 2A, i de moment estic a l'espera de la resposta de l'equip... el que no es pot consentir es que aquest any passi com l'any passat i els jugadors (molt ben pagats i puntuals,cosa que no es pot dir en un 80 per cent de la categoria) no corrin ni ho donguin tot al camp. Perque a la 2A B si no es lluita no es fa res. També si us plau si es veu que l'equip no funciona, no aguantem tot l'any esperant miracles... sino que es busqui un revulsiu el mes aviat posible. Tampoc hi han coses que no entenc... i es com per exemple s'han quedat a l'Alfonso quan ja es veu que aquest tiu no serveix... fa dos anys consecutius que les seves errades ens fan perdre molts punts... ja porta uns quants penalts tontos. En fi espero que si l'equip al nadal no está entre els 4 primers la gent tregui mucadors i mostri que vol un canvi... i no llançar un altre any per la borda .... amb els seus calers corresonents

Manel Piñero ha dit...

Parlem de bàsquet o de futbol? I perquè ho sàpigues, anònim, la Penya mai, mai ha perdut el verd i el negre, MAI. Nosaltres, sí. Malgrat els nombrosos espònsors que ha tingut sempre ha mantingut la seva essència. Sovint s'ha afegit el nom del patrocinador al seu propi, però els colors no s'han modificat mai.
De tota manera, jo aquí parlo de futbol. Digueu-me equips seriosos que hagin canviat de color per culpa d'un espònsor.

Anònim ha dit...

Sr. Piñero
Com veuràs en el link que t'adjunto, si que la penya canviava la seva franja negra de grandaria o fins i tot desapareixia segons interés propi o del seu patrocinador http://www.penya.com/noticia.php?id=10834
I si busques al google veuràs que quan el joventut era 7 up joventut, la franja negra de la samarreta va desapareixer aquell any (1993-95). Potser el Senyor Garigot que té mes anys que tu... pot fer memoria i et pot ajudar a recordar. :)

Albert Fibla ha dit...

Però quina justificació és aquesta? "Mal de muchos, consuelo de tontos". Se me'n refot el que passi en altres clubs i en altres esports. A mí, el que m'importa és el Badalona.
És aboslutament injustifcable com ha anat lo del canvi de color a l'escapulari. En primer lloc, perquè és un insult a 103 anys d'història. En segon lloc, perquè s'ha fet sense consultar-ho als socis.
Que és una qüestió de l'sponsor? Un tema de marketing? Que amb l'escapulari groc s'ingressen més calers? Quants calers? Perquè? Que s'expliqui clarament d'una vegada. Per cert, em sembla que l'sponsor que llueix la samarreta del Bada és l'empresa del senyor Casquete.

Per cert, estaria be que tots signèssim els nostres comentaris.

Manel Piñero ha dit...

Senyor anònim. En primer lloc et vull manifestar la meva admiració pel cognom tan original que tens.
Dit això, la franja negra de la Penya no és comparable a l'escapulari del Badalona. A més, aquí estem parlant dels colors i, que jo sàpiga, a la temporada que tu menciones, el Joventut no va abandonar els seus colors de TOTA la vida.
On sí et dono la raó és en l'edat del senyor Garigot. Efectivament, en té més que jo.

Dunkelwolf ha dit...

Estic d'acord amb en Piñero; una cosa és afegir l'sponsor a la samarreta o fins i tot variar una mica el disseny, però hi ha coses que no es poden tocar, i una d'elles evidentment és els colors de la primera equipació. I molt menys l'escapulari.
Amb la segona equipació que facin el que vulguin si volen, que juguin tot l'any amb una segona equipació "acasquetada", però que no toquin l'essència de la primera...

Per cert, ja s'ha entregat la carta? Hi ha hagut alguna resposta per part del club?

Albert Fibla ha dit...

La carta va ser entregada el cap de setmana passat. No hi ha hagut resposta.

Manel Piñero ha dit...

Per a tots aquells a qui us interessi el tema de l'escapulari, aquí us passo la carta que hem adreçat al president, un servidor, l'Albert Fibla i en Xavi Saisó.


Badalona, 4 de setembre de 2009 Benvolgut president.
Els socis que signem aquesta carta estem molt decepcionats pel canvi de colors que va patir la samarreta del CF Badalona en el partit del passat 30 d'agost, contra el Barcelona Atlètic. Des de fa més de cent anys, un dels principals signes d'identitat del nostre equip és l'escapulari blanc. No hi ha cap motiu que justifiqui que, de cop i volta i sense consultar-ho als socis, es canviï el color d'aquest escapulari. Per això li demanem que, el més aviat possible, la samarreta del CF Badalona torni a ser la que ha estat des de l'any 1.903: blava i amb l'escapulari blanc. Estem segurs que acollirà aquesta carta amb el respecte que mereixiem els socis que la signem. Al mateix temps, desitjem que entengui la nostra decepció, que és la de molts altres socis, i que rectifiqui.
Esperem la seva resposta i li enviem una cordial salutació.


Com comenta l'Albert, encara no hem rebut cap resposta.

Anònim ha dit...

no hi haura resposta?

Manel Piñero ha dit...

Estic convençut que sí.

Dunkelwolf ha dit...

Esperem que facin algun comunicat o que com a mínim el president o algun portaveu us la respongui...

Per curiositat, quants socis la vam signar?


Ens veiem diumenge al Centenari.
2-0

Anònim ha dit...

La tristeza, la rabia y la impotencia. además del amor por mi club, me impide que la indignación que tengo en estos momentos por el presidente de la entidad y su junta, me limite a comentarios que serian improcedentes.
Solo decir que no entiendo todo el tema de unas de sus frases preferidas que el Sr. Casquete ha referenciado casi siempre, la de una ciudad unida y sin fronteras (refiriéndose a las barriadas) cuando este señor no cumple ni mucho menos con su PALABRA, entre muchas cosas haber mentido sobre las señas de identidad pactada en la famosa unificacion con la U.E. Badaloní (escapulario blanco, color azul de la camiseta y pantalones con un pocentaje de color amarillo, ademas del escudo).
Entiendo que la dolorosa imagen de ver el color amarillo del escapulario, rompe con la ciudad que habiamos soñado, y utilizando este color el sabrá porque ha vuelto a renacer otra vez la versión que siempre daba de los ciudadanos de segunda (los otros Catalanes)

Manel Piñero ha dit...

Amics, el president del Badalona ja ens ha respòs la carta que li vam enviar 3 socis i la seva resposta ha estat negativa. És a dir, el groc a l'escapulari es mantindrà.
La junta del Badalona té l'apotestat de vestir-nos com vulgui perquè així ho marquen els estatuts. Malgrat això, seguim entenent que és innecessari modificar la identitat de l'equip. L'any vinent que anirem, de verd? Creiem que la junta ha de ser més sensible amb la nostra personalitat i més quan l'empresa patrocinadora és la mateixa que la del president.
Els signants de la carta ens reunirem la setmana vinent per decidir què fem. De tota manera, seria interessant que tots aquells que no voleu que un any anem de groc, l'altre de verd i l'altre de color turquesa, comencessiu a sondejar el vostre entorn per si optessim per encetar una recollida de signatures entre els socis.
Per a qualsevol dubte, suggeriment, ajuda, etc....podeu escriure a l'adreça del senyor garigot:

senyorgarigot@hotmail.com

També us pregaria que, digeu el que digeu, no insulteu ningú ni feu falses acusacions i menys contra Fermín Casquete. El president del Badalona, sigui qui sigui, es mereix el respecte de tots els que sentim el club. No m'agrada gens haver d'eliminar comentaris, però ho seguiré fent sinó són respectuosos.

Us mantindré informats. Una salutació a tots!


PD: he enviat el senyor Garigot a un lloc indeterminat perquè es relaxi. L'home estava a tocar de l'infart.... Així que, en contra de la seva voluntat, prenc la gestió del seu blog. Espero que no em mati....

Anònim ha dit...

Manel Piñero,

Creo que mi escrito del dia 10 de Setiembre (La tristeza, la rabia y la impotencia..........) no hay ningun contenido de insultos y acusaciones falsas. Si entiendes que no es de esta manera me lo haces saber.
Saludos cordiales

Manel Piñero ha dit...

Amic anònim, si trobés el teu missatge ofensiu, ja l'hagués esborrat.
Evidentment que no ho dic per tu, sinó per alguns que no han entès que aquí es pot opinar el que es vulgui però sense ofendre.
Això si, m'agradaria que la gent s'identifiqués tot i que no sigui indispensable.
Una salutació coordial i et convido a que segueixis utilitzant aquest blog com a espai d'opinió del nostre club.

Dunkelwolf ha dit...

Feliç diada a tots.

Manel, ens podries transcriure el contingut de la resposta del senyor Casquete?

Per cert, amb relació al nou estadi, he trobat un article a El Punt que potser us interessa:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/78948-el-pp-queestiona-el-conveni-amb-el-cf-badalona-i-casquete-el-veu-lrevisabler.html

Algú sap si a la web d'aquest any continuarà abandonat l'espai del CFBadalona TV? Portem ja dues jornades i només hi ha els pocs vídeos de l'any passat...

Ànims a tots i ens veiem diumenge.

Anònim ha dit...

SR. CASQUETE

VOLEM L´ESCAPULARI BLANC!!!!!!!!!

SÓC EN JOEL JIMENEZ.

EIIII, DEMÀ GUANYEM 2-0 AL GAVÀ

VISCA EL BADA AMB L´ESCAPULARI BLANC!!!!!

A REVEURE A TOTHOM

Dunkelwolf ha dit...

Quina decepció...

Suposo que torno tan cabrejat com tots nosaltres, però és que tenim una defensa que fa pena, nanos...

I el tercer del Gavà? Què dimonis ha fet en Rubén?

Vaja, 7 gols en dos partits; no anem bé senyors.

Visca el bada.

Anònim ha dit...

Manel si us plau, ens podries transcriure el contingut de la resposta del senyor Casquete?

Anònim ha dit...

Ahir, a l'entrar al camp, ens van donar un full escrit per les dues cares explicant els diversos tipus de soocis (assemblearis, abonats, etc.).
Permeteu-me 3 comentaris:
1. Crec que de socis només n'hi ha un tipus: els que s'impliquen en les decisions del club i, per això tenen dret a assistir a les assemblees. Els que compren un abonament que només dóna dret a entrar al camp, per mí no són socis.
2. Aquest club deu ser molt ric perquè fins després de la tercera jornada no comença a recaptar les quotes.
3. Tot i que en el full que ens van donar hi havia molta lletra, no explica on hem d'anar per pagar el carnet d'aquest any.
Per on començo? Vaig directament a la Caixa de Catalunya? O passo primeer per les oficines del club?
L'any passat, no ens van avisar i jo vaig anar a l'oficina del club, però em van enviar a la Caixa de Catalunya.
Aquest any, això va així, també?
Com és que ho fan tan malamant això d'informar?
Records a tots.
Beobachter

Anònim ha dit...

Vengaaa!!! Y si quiero ir a mear al campo tambien se me va a cobrar suplemento? Venga, ahora se tiene que pagar para ir a la asamblea. Que verguensa. Que vaje san pedro y lo vea.

Manel Piñero ha dit...

Tal i com heu demanat alguns, us adjunto la carta del President.


Benvolguts socis,

Permeti’m saludar-los i donar-los les gràcies per la seva amable carta, remesa el dia 4 de setembre de 2009.

No obstant, he de manifestar-los què, encara que respecto profundament la seva opinió i el seu malestar causat pel canvi de color de l’escapulari, no puc compartir la seva opinió, per no ajustar-se les manifestacions a una realitat ni històrica, ni contemporània.

Al llarg de la dilatada història del club, han estat molts els canvis que s’ha produït a la vestimenta dels jugadors. L’últim canvi, sense anar més lluny, en el qual l’equipatge del centenari reflectia l’entrada del club a una dinàmica de canvis, acord amb la realitat comercial que impera a la societat.

Avui, la camiseta de competició és la referència de qualsevol club, en relació al seu pla de marketing, a la doble via a la qual es manifesta aquesta activitat, amb la finalitat de:

a) Que pugui ser atractiva per aquell que adquireix l’espai publicitari que, en si mateixa porta mitjançant la millor oferta econòmica.
b) Poder oferir, com a peça de roba, a tots els aficionats (o no) al futbol, als quals els agradi lluir-la.

En qualsevol cas, avui és aquest l’ordre d’interès, respecte dels canvis que hi ha.

Dit lo anterior, estic segur que vostès han llegit i analitzat els estatuts del club i hauran observat que els canvis experimentats són responsabilitat única i indelegable de la Junta Directiva, amb el president al front.

Allò, estimats socis, no evita que a la propera assemblea hi hagi, com a punt de l’ordre del dia, el canvi que els ha causat tan important malestar.

Amb el degut i el profund respecte que em mereixen, reitero les meves salutacions

Dunkelwolf ha dit...

La mesura de fer pagar 50 euros més per poder anar a les assemblees no us sembla una maniobra velada i astuta per fer que hi hagi menys persones amb dret de vot i assistència a aquestes?

El carnet de soci hauria de ser únic, com sempre, i ser soci ha de donar dret a votar i assistir a les assemblees, i no fer pagar 50 euros més per anar-hi, a més de l'abonament.
Si volen fer un carnet de soci de 150€ complert perfecte; ja ens queixarem del preu després, però que no facin dos carnets diferenciats per incentivar a la gent a només adquirir l'abonament i deixar d'anar a les assemblees.

1-2 a Dènia.

Visca el Bada

Anònim ha dit...

¿ que pasa con los carnets de socio?, nos venden unas modalidades de socio, para que seamos mas y cuando vas a renovar el carnet te encuentras que el club te dice que si solo quieres el abono para ver los partidos pierdes el numero de socio,si toda la masa social se apuntan a esta modalidad que es la intermedia en cuanto a precio nos que daremos sin socios,algunos socios han presentado reclamacion al club y aun esperan respuesta

Dunkelwolf ha dit...

Què és això de perdre el número de soci?

Suposo que serà una broma...

Anònim ha dit...

El any que ve a tercera

Xavier Sirvent ha dit...

Señor Garigot usted sabe que lo aprecio tenga cuidado,pues de todos
estos que escriben solo uno dice su nombre lo digo porque asu edad
nadie tiene que dejarlo con el culo
al aire que la Grip A esta al acecho.
Un abrazo y espero verlo pronto por nuestro campo.

Llucià Garigot ha dit...

Sirvent yo también te aprecio mucho, ya lo sabes. En cualquier caso dudo que nos veamos mucho por el campo este año. Mi médico está preocupado porque me tomo algunos temas demasiado a pecho y teme por mi corzón. Me ha aconsejado que me tome un año sabático....

Anònim ha dit...

El tema del camp nou es un catxondeo...perque quina es la data que ara diuen que començaran les obres...

Anònim ha dit...

He llegit que aquesta setmana hi ha una assamblea al club. Algú sap si hi haurà alguna votació sobre el color de l'escapulari? Hi ha alguna reivindicació preparada?

VOLEM L'ESCAPULARI BLANC!!!!!

Xavi ha dit...

El partit d'ahir va ser horroros, ni els jugadors ni l'entrenador no van estar a l'alçada.
Posant el Robles de lateral i el ferron per davant no te cap sentit, el victor per l'altre canto estava perdut, tot i que crec que es un jugador amb molt de talent.
La defensa un forat..., en fi.... no sabien el que jugabem,,, aquest no es un equip per pujar, si no per mantenir-se. I no ho entenc per que els jugadors son bons...
Pero hem de recoltzar l'equip i no enfonsar-lo, pero estem bastant mes malament que l'any passat i aixo es preocupant.
A veure si anem cap a amunt el mes a viat possible...

Manel Piñero ha dit...

Efectivament, dijous a partir de les 19'30 hores en primera convocatòria i a les 20h, en segona a l'Hotel Rafael hi ha assamblea. Entre d'altres qüestions es debatrà la vestimenta de l'equip. Així que ha arribat el moment de fer pales públicament i en el lloc adient el malestar (qui el tingui) pel canvi de color de l'escapulari. Penseu que els comentaris que es fan aquí no tenen cap valor. Si esteu en desacord amb aquest canvi heu d'anar a l'assamblea i fer-lo palès. Fins dijous!

Anònim ha dit...

Ens veiem dijous. Per cert, ja podria estar anunciada a la web. He pagat els 50 euros extres, i ni he rebut cap carta avisant-me ni veig informació a la web.

Anònim ha dit...

El diumenge, a la porta del camp donaven la convocatòria a tothom qui entrava, tant si eren socis com si no ho eren. I els socis que, pel que sigui, aquella tarda no van anar al camp, no tenen cap constància de la convocatòria de l'assemblea. Suposo que això sol ja és un motiu per impugnar-la.
Records.
Beobachter

Manel Piñero ha dit...

Tot plegat és molt surrealista. Jo també m'he assabentat de l'assamblea a través d'un soci. A casa, jo no he rebut cap convocatòria. Si tan important és l'assamblea no entenc com no s'han enviat les cartes....En fi...

Manel Piñero ha dit...

Benvolguts companys,

Com segurament ja sabeu l’escapulari del Badalona tornarà a ser blanc en breu ja que així es va aprovar a l’assemblea de dijous. El blau de la resta de la samarreta tindrà un to molt més suau que l’actual perquè es creu que així serà molt més fàcil trobar un nou patrocinador. Personalment crec que després d’aquest intens debat que hi ha hagut, el Badalona surt reforçat socialment. La nova equipació és fruit del consens i el fet que la directiva hagi reconegut que es va equivocar l’honora i la fa més propera a tots els socis. Gràcies a tots, inclosos aquells que defensaven l’escapulari groc, avui el club és una mica més gran. Una salutació.

PD: parlaré amb el metge del senyor Garigot a veure si ja ha deixat enrere els seus problemes de salut i pot tornar a fer-se càrrec d’aquest blog que de fet és seu i no meu.

L'Avi ha dit...

M'alegro que per fi tot s'hagi resolt satisfactoriament per a tothom i que el senyor Garigot es pugui recuperar i tornar a fer-se càrrec del bloc (el trobavem a faltar), malgrat que això signifiqui que jo hauré de tornar a treballar fent les il·lustracions. (tant bé que es viu sense fotre pal a l'aigua)

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Després d'haver recuperat l'escapulari blanc seria una gran notícia recuperar també al Sr. Garigot.

Dunkelwolf ha dit...

Enhorabona a tots els que vau anar a l'assemblea a defensar les vostres idees, fossin quines fossin.

Malhauradament, i per motius econòmics, jo no hi vaig poder anar, ja sabeu que aquest any s'ha posat un impediment més perquè els joves ens poguem implicar millor en el club.
Prometo que l'any que ve demanaré que es toqui aquest tema en assemblea.

Senyor Garigot, esperem que es recuperi aviat perquè el blog s'està florint!
Per cert, consulti el correu que tinc la proposta del fòrum pendent!!

Anònim ha dit...

està bé haver recuperat la nostra identitat, i n´estic d´acord, però em sap greu la situació de l´equip, és una llàstima.
Venia cap a casa del treball al migdia, i escoltava a radio marca, el catalunya futbol, i un comentarista o personatge convidat deia que creu que aquest any el Sant Andreu i el Badalona , els veia a 2A.

Quina llàstima qu haguem començat tan malament, tincs la sensació que l´equip a la que tingui sort i agafi l´onda em d´anar cap a dalt ràpid.

Vica el Badalona!

Dunkelwolf ha dit...

Suposo que tots heu vist la notícia al diari El Punt anunciant la destitució de Manolo González.

Jo crec sincerament que l'equip necessitava un canvi, però la destitució del tècnic em sembla, com a mínim, precipitada (només portem 8 jornades). Penso que era un bon entrenador per al nostre club, i a més amb caràcter.
A més, cal considerar un altre factor: si encara estem pagant el sou a Miguel Álvarez, ara haurem de pagar un altre sou per un entrenador que ja no hi és? Explicacions!

PS: Diumenge un altre cop a les 12. Això dels equips balears ja passa de rosca.

Anònim ha dit...

A l'assemblea semblava que si tornàvem a l'escapulat blanc i rebutjàvem els 100.000 euros de l'spònsor, no hi havia manera de quadrar el pressupost.

I ara ens podem permètrer el luxe d'acomiadar un nou entrenador. Ja haurem pagat el sou de 3 entrenadors aquesta temporada (el sou de l'Alvarez, el del González i del proper que fitxarem).

Anònim ha dit...

la diversitat d´opinicions és bona .....peró a alguns els hi penja el llautó d´una hora lluny.....i en el fons el que volen es despotricar i despotricar....i tornar a despotricar....segur que si no haguéssin actuat amb l´entrenador les queixes serien per una altra cosa...en fi....

Anònim ha dit...

Quin llautó? Opinar és despotricar? Queixes sempre n'hi hauran, és impossible contentar a tothom, però hem de ser tolerants amb la diversitat d'opinions.

Dunkelwolf ha dit...

Bon partit avui al Centenari, ja era hora.

3-0 i ara a mirar de tranquilitzar-nos tots.

Creieu que mantindran el segon entrenador o en fitxarem un de nou?

Amunt Badalona!


PS: Per cert, a veure si ens animem una mica amb el tema de la penya, penso que podríem tenir una bona web a començaments de l'any 2010.
Creieu que val la pena o ho deixo a còrrer com l'altra vegada?

Salut

Anònim ha dit...

Jo crec que es una bona iniciativa Dunke.

Visca el Bada!!!!! 3-0

joel