08 de març 2009

Il.lusions òptiques



A banda de l’excel·lent victòria, avui també ens hem de felicitar perquè el Badalona ha modernitzat la seva pàgina web. De tota manera comença amb mal peu ja que a la presentació apareix una il·lusió òptica: un espectacular camp de futbol que està a anys llum del que tenim.
Desconec d’on han tret la imatge. Desconec, també, si té alguna cosa a veure amb el projecte (escrit originàriament en un pergamí) del fictici estadi que va dissenyar un arquitecte francès que ja deu ser mort. Sigui com sigui, posats a col·locar imatges utòpiques, podrien haver establert la de la Torre Eiffel, o la de l’Estàtua de la Llibertat que també haguessin fet bonic. Fins i tot ens podrien haver disposat fotos de l’Elsa Pataki o de la Paulina Rubio i així, quan d’aquí a 10 mesos tornéssim a perdre un partit, poder-nos alegrar la vista.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer partit a la lliga en què remuntem un resultat...i menys mal!

Partit d'ofici, un Dènia que només ha vingut a destruir i que s'ha trobat amb un gol injust i ingenu de part nostra.

Pel que fa a la web, per fi tenim una plana decent, tot i que continuo pensant que les cròniques són força pobres.

Garigot, ara toca la web de la penya!!!

PS: Bromes a part, algú sap alguna cosa del camp?

Llucià Garigot ha dit...

Dunke,

El problema de fer una web de la penya garigot és que dividirem la gent perquè alguns s'expressarien aquí i d'altres a l'altre web.
A més, per fer una bona web es necessiten diners i jo sóc més pobre que un monjo franciscà....

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní

On és la gent? el Badalona perd i això s'omple de comentaris "rajando del club" I quan guanya no apareix ningú, no compto amb tu Dunkelwolf.

I a tu estimat Dunkelwolf (a partir d'ara "llop misteriós"). Crec que tot i estudiant periodisme, encara no saps diferenciar, el que ha de ser un mitjà de comunicació independents (diaris, ràdios, Tv...), d'un mitjà oficial d'un club, on es posa una impressió general del partit i que no ha de ser l'extensa que tots voldrien. Es que això no ho fan ni l'Sport, El Mundo deportivo, As, Marca... descomptant de Barça, Madrid i potser At. de Madrid, a la resta de partits de primera divisió posen la crònica de l'Agència EFE. I es a l'endemà quan ja ha sortit l'edició impresa, potser posen la crònica i no massa extensa. A més a més, ara tens els resums dels partits que fa TV Badalona i amb la secció del Soc Badalona, tindrem una crònica més extensa dels partits, encara que sigui la setmana següent

I aquesta tarda estarem una mica més aprop del Play-Off.

Osasuna B 2 - Badalona 3

VISCA EL BADALONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Independentment que la crònica sigui més o menys asèptica, no s'hauria de permetre que aquesta estigui força mal escrita pel que fa a sintaxis i ortografia.

2-3 és real o la teva porra?

Anònim ha dit...

I el nostre objectiu és fer el play-off? Sense guanyar cap partit fora?

Crec que si es guanya a casa, però no es guanya de tant en tant fora és impossible fer el play-off.

Apa, jovencells vaig a fer un tomb!!!

PD: Diumenge a per totes al Centenari. S´ha de guanyar al Barça!!!

JOEL

Anònim ha dit...

Sen´s esfuma el play-off, la temporada finalment està sent negativa, per sota, de les expectatives. Hi encara estem vius..però sense guanyar fora o encadenar tres partits guanyats no anem enlloc.

Anònim ha dit...

Bye Bye Play-off!! Ara mateix signo no sortir golejar davant el Barça B.

Miguel Álvarez fora de una vegada!!!

Anònim ha dit...

Doncs ho tenim molt pelut, amics. Com sempre, no fotem res a fora, i no em val dir que hem estat millors i nosé què... sempre igual.

A 6 punts del play-off,,, no crec que poguem remuntar, sobretot tenint en compte que hem d'anar a Alcoi, a Ontinyent, a Terassa i a Lleida...

L'any que ve, si volen renovar definitivament el club, s'ha de fer un equip jove amb més il·lusió.

De totes maneres,

Amunt Badalona

Anònim ha dit...

L´equip ara mateix ja creu que el play-off està prou lluny, ens hem de ressitir a pensar que la temporada ha acabat ja, però la plantilla que s´ha configurat està demostrant no ser la més adeqüada, tot i que, aquest equip ha estat capaç del millor i el pitjor, esperem que encara pugui sorgir alguna reacció, però sembla que no estem al nivell que té el Badalona.

Anònim ha dit...

Malament, encara no s´ha de llençar la tovallola, però és decepcionant tot plegat, l´equip de moment no està assolint el mínim objectiu de la temporada, que era play-off, l´´ ascens a 2A és un altre cosa i això podem entendre que pot ser més complicat.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Per cert, aquests comentaris que es fan en aquest blog d´aficionats del badalona es podien fer pal.lès a la tertúlia dels dilluns a RCB sobre el Badalona, dirigit pel senyor Sastre i el col.laboradors Duran, Caballero, Serra.

Que se´ns escolti la nostra veu!

Dóna la sensació que hi ha jugadores que poden donar molt més del que donen, cobren prou i lluiten poc.
No és el moment de criticar a determinats jugadors, hem d´anar tots a una, fins que hi hagin opcions, tot i que, la gent del Badalona estem decepcionats. No ens val dir que vàrem jugar bé perquè després d´haver desperdiciat molt, ara només val guanyar sí o sí, i aconseguir els tres punts tot i que es jugui malament.

Estem farts, volem més sacrifici pels colors, l´objectiu és el play-off i cada vegada està la cosa més fotuda.

Som-hi Badalonaaaaaa!

Anònim ha dit...

Per cert, el Juvenil divisió d´Honor tampoc rutlla, tot plegat, és un desastre com el primer equip.

Els objectius no s´están complint, encara hi ha temps per enmendar-ho o acabar d´ enmerdar-ho.