26 d’octubre 2008

Mig partit


No sé si és que la meva vista ha fet un baixón d’un any a ençà o que devem algunes factures a la FECSA, però el cas és que de la segona part no m’he assabentat de res. La falta de visibilitat és especialment preocupant al mig del camp, just la zona on han jugat dos dels fitxatges que més ganes tinc de veure per la seva poca participació: Ferrón i Sergio Torres. Els pobres no tenen sort: un cop que el míster els treu i ens quedem amb les ganes de gaudir-los... A la falta de llum, a més, s’hi ha d’afegir l’acció dels fumadors de puros, que encara enterboleixen més la visió. El resultat final ha estat que he sortit del camp amb migranya de tant forçar la mirada.
Reclamo, doncs, que a més de la ingesta de pipes, el club també prohibeixi fumar en horari d’hivern i que, si és el cas, es posi al dia amb la companyia elèctrica.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

onfermGran partit, i nova victòria.
Veig al públic molt engrescat i una afició en augment d´espectadors.

Llàstima que la llum sigui lamentable, des de la meva posició gairabé no es veia res.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Dunkelwolf

Estem farts de jugar en un camp que fa anys que és temporal!

Per cert, gran partit, guanyo la porra, gran afició i aviam si ens enganxem tots plegats. Ara a guanyar als petits culés.

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

Per què no juguem els diumenges al matí?
Hi ha diversos arguments:
1. De cara a l'hivern, passarem menys fred.
2. No cal pagar cap factura a la companyia elèctrica.
3. La Penya juga (quan la televisió li permet) a la 7 de la tarda.
Gràcies.
FAR

Anònim ha dit...

no,no, que llavors em coincideix amb els partits del Círcol!

Dunkel

Anònim ha dit...

Doncs el proper partit a casa, davant l'Alcoyano, es jugarà el diumenge, 9 de novembre… A les sis de la tarda! Porteu casc de miner!

Anònim ha dit...

Perquè el club no posa més llum? Queden com a mínim 2 anys per ser en el Camp del Centenari i la il·luminació és LAMENTABLE per uns jugadors i afició de categoria que tenim!

Anònim ha dit...

Absolutament lamentable, s´hauria de fer un esforç, no es veu literalment a la 2 part res per la llum.

Anònim ha dit...

superman

a les sis de la tarda contra l'Alcoià??? Mare de Déu senyor!! Pero si ahir no es veia res!!

Anònim ha dit...

Gran afició??

La mateixa que quan l'equip estava torejant al rival marxava a casa en la seva inmensa majoria??

Així com els Betulians ahir es van quedar afonics de tant animar. Una mica d'implicació si us plau

Anònim ha dit...

Els betulians nomes van animar apartir del primer gol. om estaven abans?

Anònim ha dit...

Bona afició amb 3000 espectadors, esperem que vaji a més el nombre d´espectadors, i els betulians cantin algo.

Anònim ha dit...

Laly:
tot i que estic pletòrica pels bons resultats de l'equip i per la bona imatge que estant oferint, també toco de peus a terra i sé que això no podrà durar tota la temporada, tan de bo m'equivoqui!!!
Del que si estic farta és de sentir com alguns aficionats ho qüestionen tot i a més es permeten el luxe d'insultar els jugadors. D'altra banda estic totalment d'acord amb això que s'ha dit que l'afició no es va quedar fins al final del partit, senyors els partits comencen quan xiula l'arbitre i s'acaben amb el mateix gest. I estic d'acord en què quan les coses van malament es faci saber que l'afició no està contenta, però crec que quan les coses van bé també s'ha de fer saber a tothom!!!!
Salutacions!!!
Visca el Badalona!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que els que marxaven al final era perquè no podien veure el que passava al camp… Amb tan poca llum! A més, l'assistència a l'Avinguda de Navarra comença a ser important (ahir més de 3.000 espectadors) i això provoca cues a la sortida…
Va, família, preneu-vos les coses amb una mica més d'humor, ara que l'equip ens està fent trempar. No ens fem mal a nosaltres mateixos…

El dia de l'Alcoià proposo que tots portem una espelma… Com ho veieu?

Anònim ha dit...

Dunkelwolf

la veritat és que això ja comença a fer patxoca, però veig l'equip molt estable, ara no mirem les pegues...jo sincerament crec que jugarem play-offs, ara tan sols queda que tots empenyem de veritat i cada diumenge allà animant.

Pel que fa a la gent que marxa, a mi sempre m'ha agradat veure com l'àrbritre xiula, però també cal pensar que el Centenari no és un estadi còmode per veure futbol.

Per cert, dissabte 12.30 h al mini pel 33. Algú sap quan val l'entrada allí?

Anònim ha dit...

Eiiii jovent,no patiu pel fet de jugar al matí. El Bada sortirà demà a per totes. Vinga un 0-2 al miniestadi. Joel Jimenez.
Anims i visca el Bada!!!

Anònim ha dit...

Doncs a mi, particularment, el fet de jugar al matí no m´agrada gaire. Malgrat això, estic convençut que l´equip farà un gran partit al Miniestadi. Poso un 0-1 per a la porra de demà.
Amunt Badalona!!!!!

Anònim ha dit...

Dunkelwolf

0-3.

Els donarem una lliçó a aquests culés.

Amunt BDN!

Anònim ha dit...

0-4 fàcil.
En el bon moment de joc del Badalona, sumat a un filial que deixa jugar i un camp ample pels nostres interessos, partit senzill.

Viscal el Badalona!

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní:

0-2 Com diu un culé mediatic Fàcil, Fàcil, Fàcil....

Y las entradas al mini, no solen ser cares 6 o 7 euros...

Anònim ha dit...

Prefereixo que s´errin dos penals en un partit de lliga que no pas al playoff. Malgrat aquest ensopec de l´equip, amunt Badalona!!!
Diumenge a per totes amb l´Alcoià.
Joel Jimenez.