12 d’octubre 2008

Atenció: zona en quarentena!

Gairebé faig el traspàs a l’altre món avui mateix. Per sort, he pogut obrir a temps el vidre mig encallat del meu Dian-6 just abans que la bava que regalimava tornant del camp omplís el vehicle i em deixés sense aire. I és que la tarda ha estat memorable com feia temps que no la recordava.
Dit això vull denunciar un fet que es ve produint des de fa molts mesos a l’avinguda de Navarra i que entre tots hauríem de resoldre. Les tertúlies del descans ja no es poden fer a l’habitual zona del costat del bar perquè dels lavabos ve una ferum a putrefacte tan desagradable que tira enrere qualsevol activitat. Segurament serà perquè cada vegada en som més a l’estadi mentre que l’espai per evacuar les nostres impureses el mateix. Sigui com sigui, la fortor ha passat de tenir un abast de 10 metres (fins on està en Serra controlant els passis d’autoritats) a olorar-se fins al lateral de l’autopista. Seria convenient, doncs, que d’una banda la directiva comprés pastilles “Pato WC” per esmorteir la pudor i que de l’altre els socis cuidéssim una mica més la nostra dieta, sobretot abans dels partits.

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui hem vist el millor partit del Badalona des de fa anys!!!!
Si normalment fem millor la segona volta que la primera, això està fet!!!

Això si, tenim dues opcions l'any que ve, despesa al camp o anar a jugar al terrat del magic badalona

Anònim ha dit...

Partidàssssss

Semblava que tornessim a l'època de Julià García.

Ja sóm entre els 4 primers, ara només fa falta anar fent, sobretot a casa, i assegurar que al més de maig sóm allà dalt. Si és en primer lloc, millor.

Ara toca el Dènia, un camp assequible.

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

Ha estat un autèntic partidàs, feia molt anys que no veiem futbol d´élit, el joc ha estat exquisit i la tècnica d´aquests jugadors és sobrada i a més es un equip sacrificat.
Si continua així podem arribar lluny.

Visca el Badalona!

PD: Per cert, molt d´ambient al camp, la gent molt engrescada amb l´equip.
A pels tres punts a Dènia.

Anònim ha dit...

Estic eufòric. Ja sé que no hem de precipitar-nos, però ahir vaig veure un equip que apunta molt alt. Magnífica la feina del Miguel Álvarez per ajuntar les peces; Rubén és San Rubén; Càmara no té treinta y pico d'anys, juga com un xaval de vint!; Robles és un central inmens; Héctor Bueno? no, buenísimo; a Isaías l'hem de blindar o l'any que ve el veig a Primera divisió, quin jugador!; Rubén Casado i Larios són dues tenalles que, si funcionen, ofeguen qualsevol equip des de la banda; i Prats? implicat com mai, letal com feia temps que no el veiem; i Diego Torres? un regal que ens ajudarà a fer el salt de qualitat que necessitem…
Perdoneu l'excés d'euforia, però tinc ganes de disfrutar del partidàs d'ahir.

Visca la mare que ens va parir!

Anònim ha dit...

estic d'acord amb lo de l'Isaías. Blindem-lo ja o si no marxarà a un equip de 2a A on no explotarà com es degut. A més, ell ens portarà a 1a!

Amunt Badalona!

Anònim ha dit...

Veig que no soc l'únic que està eufòric, i no n'hi ha per menys. Feia anys que no es veia un partit com el d'ahir.

I el millor era que miraves a la banqueta i veies a homes com en Jordi Ferrón, en Sergio Torres, en Blanco, en Molist...Saps que qualsevol jugador que surti al camp ho farà tant bé com el jugador al que substituiexi.

Força Bada!

Anònim ha dit...

Comparteixo la opinió de tothom. Feia molts anys que no veia un partit d'aquest tipus, fent pressió fins l'últim minut, tots atacant... per cert, heu vist el nivell de Robles?? Brutal!!

Anònim ha dit...

L´equip va jugar senzillament espectacular, va ser futbol de gran qualitat, poc acostumats estem a l´Avinguda de Navarra a aquest joc, a la 2B , Tercera...

S´ha de continuar igual

Visca el Badalona!

Llucià Garigot ha dit...

joo...encaraaaa...portooo un ressacóoooonnn d'Anís del Mono que no m'aguantoooo dreeeet.

Viscaaaa el Ba-da-lo-naaa. Hic!

Anònim ha dit...

També cal dir que ara no alcem les campanes al vol. Tan sols són tres victòries seguides, però això demostra que en aquesta categoria encadenar uns partits bons és sinònim de pujar com l'escuma. Recordeu l'any del campionat, on només guanyàvem fora.

Aquest any hem de tornar a play-off.

Amunt Bada!

Anònim ha dit...

A més aquest any quedar primer dóna bones garanties.

Però queden molts partits.

Som-hi Badalona!

Anònim ha dit...

Laly:
jo no només faria referència als jugadors de la banqueta, que estic totalment dacord en què són boníssim, també ens podriem fixar en la graderia on tenim jugadors com Alfonso, Curro, David López, Aitor, que arribat el moment poden respondre igual de bé que els altres. També dir que tenim un equip tècnic que está fent una feina impresionant, i només queda afegir quin partidàs el del diumenge!!!
Dintre del bon joc del Badalona, penso que també hem d'agreir al rival que no es tanques i que practiques un futbol d'atac pq això ens va facilitar una mica més les coses, pocs rivals vindran al nostre camp ha fer futbol d'atac!
Tots junts podem aconseguir-ho!!!

Anònim ha dit...

Mentrestant demà inauguració del Magic Badalona, una gran superfície en terrenys municipals per ingressos d´una entitat privada com és la penya, desitjo que el Badalona tingui algun dia aquest suport institucional, per una ciutat molt lligada al món del futbol, com és la nostra.

Estant a 2B arroseguem a 2500 persones, més inclus que camps de 2A.

Donem totes les forces a aquest el nostre equip en el camí de retorn després de molt anys a las 2A!Tan de bo.

Visca el Badalona!

Llucià Garigot ha dit...

Anònim,
Compra't un bon sofà i espera assegut el suport institucional.

Anònim ha dit...

ai, Garigot, sempre tan cru...

però és veritat.

és lamentable que per a la penya hagin muntat aquest megacomplex i que nosaltres seguim en un camp de 1903...però vaja, les màfies, ja sabeu.

Anònim ha dit...

Dunkelwolf l'Avinguda de Navarra no és del 1903 sinó que va ser el 11 d'octubre de 1936 i el primer que va marcar un gol va ser el gran Ciscu Betancourt.

Per cert és lamentable que altres temporades hi havia un enrenou de la ostia (i permeteu-me l'expressió) pel nou camp municipal i ara no se'n parla. que és estrany... que no li interessa ara al Sr. Casquete liar-la...ai ai ai...algun dia ens adonare'm de com es manipula el futbol i el món per alguns.

Anònim ha dit...

Evidentment parlem d´un camp de la Guerra Civil, per tant, un camp absolutament antiqüat, inadeqüat per la nostra ciutat i obsoltet.

Més interés que ha posat Casquete en l´entitat pocs ho han fet, ara si que tenim la necessitat d´un nou estadi, però primer centrarem els esforços en l´ascens, tan de bo després arribi l´estadi nou.

Anònim ha dit...

Lo que sera un pal sera pujar a segona i anar a jugar fora de la nostra ciutat. seria una vergonya i un cástic pels futboleros de tota la vida que volem veure futbol de nivell a Badalona.

Anònim ha dit...

amb aquest camp no es pot jugar a segona ?

El Huesca té un camp pitjor i bé que hi són...

Anònim ha dit...

Sí que es pot jugar amb aquest camp a 2A si bé ho va explicar el president que es farien reformes eventuals, i seria un cost important, però vaja si no estic mal informat si que podríem.

A 2A, el camp del Huesca o abans del Pontevedra.

Evidentment s´hauria d´implantar gespa naturals, focos, accessos, seients, i alguns que altres canvis.

N´hem a guanyar a Dènia!

Anònim ha dit...

S'engega una campanya en contra de Fermín Casquete per no veure'l mai més amb una gorra de les forces armades com ja s'ha produit en dues ocasions a l'Avinguda de Navarra.

FORÇA BADALONA ara i sempre

Anònim ha dit...

http://s2.subirimagenes.com/privadas/previo/thump_190298fc.jpg

LA FOTO

Anònim ha dit...

http://s2.subirimagenes.com/privadas/previo/thump_190298fc.jpg

Anònim ha dit...

a la tercera va la vençuda.

http://s1.subirimagenes.com/imagen/previo/thump_1902984ozx46xte3.gif

Anònim ha dit...

[URL=http://www.subirimagenes.com/imagen-4ozx46xte3-190298.html][IMG]http://s1.subirimagenes.com/imagen/previo/thump_1902984ozx46xte3.gif[/IMG][/URL]

Anònim ha dit...

si haguessim de denunciar a cada persona que vesteix amb roba militar...però jo tampoc ho trobo correcte per a un president del Badalona.

De totes maneres, a guanyar el Dènia i a començar aspirar amb el liderat!

Llucià Garigot ha dit...

Què collons és aquest enllaç? Això, de moment, no és un bloc pornogràfic eh...Ens pots explicar quin coi de pàgina és??

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní:

1º)La millor manera de fer pressió a la construcció del nou estadi es pujar de categoria.

2º) El nou estadi es començaran aviat, ja que les prospeccions que s'han fet estiu es per redactar veure el tipus de sol i redactar el projecte definitiu que haurà de sortir a concurs públic entre desembre i gener (no hoblidem que es un Estadi Municipal)

3º) Si es puja, no s'adecuaria l'Estadi del Centenari, sinò que s'adecuaria l'anexe de Montigalà, ja que peruè es va adecuar un camp i la temporada següent un altre perquè en aquest es construirien pisos?

4º)Potser la gorra d'en Fermín ha sigut el talismà que ens ha canviat la ratxa, i no es la primera vegada que la porta, enrecordeu-nos-en de quan entrenava a l?esport Badaloní

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, Lleó. Però t'haig de dir que no m'enrecordo de la gorra que portava en Casquete al Badaloní, perquè aquest no era el meu equip. Jo sempre he estat del Badalona i només del Badalona.
Tot i així, si la gorra militar ens porta sort, que se la posi fins que guanyem la Champions.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Un 0-1 per la meva porra al Camp del Dènia

Amunt Badalona!!!

Anònim ha dit...

Doncs jo segueixo pensant que la millor manera de fer pressió per a la construcció del nou camp, és fer petita l'Avinguda de Navarra. I no només a Segona A, sino també a Segona B. És molt maco anar al camp quan les coses van bé, però també s'hi ha d'anar quan van malament. Sempre critiquem a l'ajuntament, però també hauriem d'aconseguir portar més gent al camp. Si ara mateix tenim un camp que hi caben 6 ó 7.000 persones i només hi anem 2.000...

Hi han camps que són molt macos, com els de l'Hospi, Lleida, el Figueres d'abans, inclús el Mini Estadi, però sel's veu buits. No sé que és pitjor...

Anònim ha dit...

Eiiiiii jovença. Posu un 0-2 a favor del Bada, soc en Joel Jimenez XD. Vinga deu i salutasions!!!!

Anònim ha dit...

1-2 Victoria del Badalona

Anònim ha dit...

Aposto per l'1-3 a Dènia. Marquen Diego Torres, Rubén Casado i Prats. Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní:

Una puntualització el Camp del Centenari té localitats, estirant molt per unes 3.000-3.500 persones.

Ja que el dia del Barça sí que van tenir aquestes 6.000 localitats fou per les grades supletòries i el de l'ascens a segona B estaven al terra darrera les banquetes i els gols

Anònim ha dit...

Lleó Badaloní:

Aquesta tarda 0-2

Anònim ha dit...

El dia de l'ascens es deia que hi havian 7.000 persones (i sense graderies supletòries). D'acord que hi havia gent darrera la porteria i de les banquetes, però abans de la fusió amb el Badaloní allò també era part de la graderia.

Avui 1-4.

Anònim ha dit...

0-2 i volem alt.

Amunt Badalona!