16 de febrer 2010

L'últim revulsiu?

18 comentaris:

Llucià Garigot ha dit...

Seria en Creixell la solució d'urgència als nostres mals?

Anònim ha dit...

Amic Garigot,el felicito per aquest video,ojalá tinguesim nosaltres un "personatge"com aquest ja que parlariem de futból i no de pinyas o no pinyas,una abraçada Sr.GARIGOT.

kiko serra guillen ha dit...

per desgracia i pel menys-preu que le gent te amb el nostre club i aqui té la prova,ningú ja fa comentaris,millor que no m'equivoqui pero aixó pinta malament.

Anònim ha dit...

Vila-Rebollo-Pepín:

Home, en Creixell ja ens havia entrenat fa bastants anys.

Tot i així, ja estem pagant prou sous d'entrenadors aquesta temporada, com per pagar-ne un altre.

Anònim ha dit...

Estic convençut q'uen Creixell vindria de franc,inclus i "foteria" cales per afrontar el repte,aquest es del morro fort,ancara que ningú fa rés per rés.rewapa

Llucià Garigot ha dit...

Serraaaaaaa!!!!!!! Estic plorant d'emoció!!!!!! És la primera vegada que escrius aquí!!!!! A veure si no és flor d'un dia i la gent segueix el teu exemple!!!!! Una abraçada i visca el Badalona a segona b i l'any que ve a segona A!!!!!

tornemi ha dit...

va! Com així va de videos, aquí us deixo un amb relació el BADALONA i el famós tema:

http://www.youtube.com/watch?v=oDG1XotdxAQ

tornemi ha dit...

I un altre més! i prou!

http://www.youtube.com/watch?v=inypgX7e7Jg

Dunkelwolf ha dit...

Demà partit molt i molt clau...

Firmaríeu l'empat?

Ànims! Jo fins que no vegi que estem a 3a matemàticament no em creuré que puguem caure tan baix... hem d'estar al costat de l'equip ara més que mai.

A final de temporada ja farem rodar caps (o no) si fa falta; ara toca donar un cop demà a l'equip si de debó estimeu aquest club.

PS: Garigot, em dic Llop, no Tigre!

kiko serra guillen ha dit...

Jo no vull ser menys que ningú ni més que ningú,pero si m'ho permeteo m'agradaria dirvos que ara mateix no es el moment de maregar la perdiu,crec que hem de ser pacients i animar fins al final del campionat al nostre equip,que l'hora de demanar explicaçións ja arribará i per a mi el més important es mantindre la categoria perqué si no fos així,donariem armas a tota aquesta gent que está esperant tot el contrari del que pensem tots els que estimem el nostre club (sigui a tercera,regional o jugant a la platga dels pescadors),esperant no ferme el pesat només hem queda per dir "VISCA EL C.F.BADALONA".

Anònim ha dit...

Vamoooooosssss Badalona!!!!

0 Logroñes 1 Bada

Molt gran Bada, i a sobre guanyem a las Gaunas!!!!

xavi ha dit...

Gran victoria, i a més a més al minut 46 de la segona part!!, Ja era hora de tenir un pel de sort!!!. Aquesta victoria ha de esser un trampoli!!,
En david prats al final del partit ha dit que ells no eran uns mercenaris, que ells tenian sentiments i s'estimaben al club...
Hem de recoltzar l'equip la setmana vinent per conseguir un altre victoria...!!

Dunkelwolf ha dit...

Boníssima victòria!

He vist el partit per TVLa Rioja i he de dir que ha estat un partit molt seriós. Potser el més just hauria estat l'empat, però hem lluitat fins el final i hem arribat a la recta final de partit amb moltes ocasions. Per cert, David Prats està negat de cara a porteria i n'ha fallat dos sol. La segona ha pèrmès Pugui aprofitar el rebuig, en una contra al minut 91.

Ara cal sumar punts a casa.

Amunt Badalona!!

Dunkelwolf ha dit...

Partit molt important demà a Maó.

A veure si podem involucrar l'Sporting en la lluita pel descens.

Senyor Garigot, reactivi això que està molt mort!

kiko serra guillen ha dit...

Es trist pero aixó no funciona,i si ha sobre la gent no fa comentaris "apaga i fotem el cam",ens hem de implicar,al menys la gent que estimem el club per no donar peu a tots aquells que el Badalona els importa una me...,depend de tots nosaltres,ánims i endevant.

Dunkelwolf ha dit...

0-2 nanos!!!

Ara ja tenim el descens a 5 punts i la promoció a 3.

Com sempre el web del nostre club dóna una informació pèssimament escrita. Algú sap com han estat els gols¿? 2 de Prati o un de Prati i l'altre de Blanco?


Amunt Badalona! Si guanyem el derbi, salvats.

Anònim ha dit...

La crònica de la web és simplement impresentable perquè en només tres línies hi ha un munt de faltes d'ortografia i sintaxi que la fa incomprensible.

Dunkelwolf ha dit...

Això no és cap novetat, malhauradament...