28 de juliol 2008

Miratges

La pàgina web del Badalona ha publicat unes fotografies que suposadament il·lustren l’inici de les obres del camp. No us deixeu enganyar. Tenim tantes ganes de veure’l construït que ens creiem qualsevol cosa. Ara us demostraré que les fotos poden significar qualsevol cosa menys les obres d’un estadi de futbol:




Aquesta pot il·lustrar el lloc on algú ha enterrat el seu gos.



En aquesta altra es veu un grup de cotxes on a dins hi poden haver parelles estimant-se.




Aquí podeu veure un home que passava per allà pixant.



I aquí presenciem un camió entrenant-se pel París-Dakar.

Portem tantes falses promeses i tantes dates d’inici sobrepassades que jo ja no em crec res. Ho faré quan vegi ciment, ciment i més ciment.

24 comentaris:

david santos ha dit...

Bonsoir.
Bonne postage!!!
Merci.

Anònim ha dit...

Qui és aquest friki de dalt¿?

Garigot, no et passis que els badalonistes tenim ganes de creure!!!

per fi l'estadi!! fe!!!

Per cert, m'agradaria queixar-me per la pujada de preu dels abonaments. Quan em vaig fer soci ara fa 4 anys em va costar 105 euros, i a dia d'avui ja són 125. Això, contant que sóc un pobre estudiant renegat, és una pasta. A més, mai he entès per què les dones paguen menys. Discriminació!

Amunt bada!

Anònim ha dit...

Estic d´acord amb en Dunkelwolf, en el tema dels abonaments, ja vaig dir que pel Badalona la joventut acaba en els 18 anys quan equips com el Lleida acaba als 21 i estudiants paguen 75 euros,al Terrassa per 60 euros,i 65 euros al Sant Andreu, gairabé tots els equips de la nostra categoria cuiden al jovent que són els futurs aficionats del club i simpatitizants, és absolutament injust que un noi/noia de 19 anys pagui com un senior que treballa dia a dia, en canvi, un jove si estudia i treballa a dures penes té per sortir i comprar una bossa de pipes, molt menys per pagar un abonament de temporada amb 125 euros.

Senyor Garigot, tot i que vostè sigui gran, sé que aposta per les noves generacions, digui-li al club que necessitem a gent jove de la ciutat i els entrenadors i nens de la cantera als partits del primer equip.

Directius del Badalona, cuidem als joves!

Anònim ha dit...

La gent jove paga la meitat per veure el mateix a altres clubs.

Als joves s´els ha de cuidar, i el club deixant-ho a l´edat de 18 anys, no fa cap favor pels estudiants i pels joves de més de 18. Hem de creixer al club a tots els nivells, no pot ser que els nens, dones i avis tinguin ventatge i els joves fins 18 ja prou.

No es jove una persona de 19, 20... anys? i un estudiant?

Més jovent al Badalona!Més mentalitat juvenil al club.
És clau que el president amb la seva capacitat indutable que té sigui capaç de rejovenir el club i ser ajudat per gent emprenedora, jove i amb idees i voluntat de club.

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó, però hi ha una assemblea on es poden discutir aquests assumptes. Hi veu anar?

Llucià Garigot ha dit...

Jo, encara que tingui 83 anys, també em sento tan jove com qualsevol estudiant, així que també reclamaré una dismunució de quota!!
De tota manera no us preocupeu: si no podeu pagar el carnet conec un punt feble en el control de seguretat de l'accés al camp...

Anònim ha dit...

Me parece ridiculos los comentarios que estais poniendo sobre los precios de los abonos por lo que parece todo el mundo quiere al bada pero de gratis que te suban 5 euros por año y te quejes por favor. Segun los comentarios mejor que el bada no suba de categoria por que los abonos no los pagaria nadie os pensais que en segunda los precios serian los mismos. Si quieres al bada te rascaras el bolsillo si no te lo gastaras en una cena pasando de todo.Despues todos quereis un badalona en la elite

Anònim ha dit...

Jo no dic que la quota sigui elevada, de fet tinc entès que és de les més baixes tenint en compte el potencial i tot això.

Però estic d'acord amb els companys d'aquí dalt; el jovent sóm el futur de l'afició del Badalona, i crec que sóc sincer si dic que no és fàcil avui dia ser aficionat d'un club de 2a B, amb tota la voràgine mediàtica que en aquest país i, sobretot, a l'àrea de Barcelona, hi ha amb el Barça.
Penso que la millor manera d'atraure públic jove és oferint una quota reduida pels menors de 25 anys o com a mínim pels estudiants. Parlo de la meitat o una mica més, no ho sé. Jo per sort puc pagar-me l'abonament, i si pujéssim de categoria faria un esforç, tot pel Bada, però per la majoria de joves amb pocs ingressos 125 euros és hipotecar molt més que un bon sopar...els meus sopars són de 6 euros, més aviat.

De totes formes també teniu aró en l'assumpte de l'assemblea. No hi podia anar, però el cert és que no crec que hi hagués anat. Són més que una simple reunió de tràmit?

Com a mínim m'alegro que hi hagi discussió, la qual cosa significa que la nostra massa social segueix viva.

Badalona 2a A !!!

Anònim ha dit...

Si l'equip dona espectacle, la gent no s'enrecordarà del preu que a pagat com a soci, ara que veient la plantilla que s'està fent, crec que hi ha bons mimbres, encara que falten fitxatges... pero no serà gens fàcil pujar... en fi confiem

Anònim ha dit...

La gent jove no està implantada al al nostre club, i per això han d´haver abonaments especials pels joves i universitaris.
A l´assablea quants joves van anar? , potser han de fer algo perquè en sentim representats a l´entitat,el que és evident és que som un club molt antiqüat.
I l´abonament de 125 euros per un jove que estudia i treballa, és fer més que un esforç d´anar a sopar.

Visca el Badalona!

Anònim ha dit...

jaja uno del linares en badalona..vaiaaa telaa¡¡
lo trataremos bien no??XDD

Anònim ha dit...

Por supuesto, a respuesta del anterior comentario, actual jugador de nuestro equipo.

Anònim ha dit...

el chino li diuen...

Per`ocrec que ve més a omplir bulto que res més...

Què tal en Larios?

Molist, Larios, Ferrón, té bona pinta la davantera. Llàstima que se n'anés en Tarradelles...

Anònim ha dit...

Larios i Ferrón són més aviat del mig del camp.

Anònim ha dit...

No haviem fitxat un tio italià? Algú sap que ha passat?

Anònim ha dit...

MENOS FRANCES Y MAS KATALAN KOLLONS K ESTO ESPARA EL KLUB DE FUTBOL BADALONA NO PUSEU MITJES MERDES JOEL JIMENEZ

Anònim ha dit...

vaixan per les montañas y atrevesanles valls, per fi as arribat y amb tots bol star el badalona ya es aki per fernos diverti(8) aa i per k no sepi kina kanso es del atori el ninja. sigaloooooooooons en kara rai k l'hospital sta a 4 ganvades del bar d'en kiku XD XD XD XD joel jimenez e vuelto para komentar XD

Anònim ha dit...

eiiiiiiii garigooooooot aveura si la señora arke es dexa ya tanta tunteria y deixa ya da anar al bar k menusmal k a invertit alguna kosa al klub de futbol badalona k li dona tot a la penya :( mal parida XD joel jimenez menos mal k se va pa madrid ya vera lo poko k dura en el govierno madrilista XD k te vallan bien las vacaciones vaka gorda joel jimenez

Anònim ha dit...

El Badalona havia intentat fitxar en David Grassi del Mérida, central italià sots-23. Crec que inclús va arribar a entrenar amb nosaltres, però el Mérida el va reclamar i llavors es va fitxar en Chino, un altre central sots-23.

Anònim ha dit...

Larios i Ferrón tenen un perfil força ofensiu,no?

Bé, ara ens toca anar pel torneig dels històrics.

Amunt Badalona

Anònim ha dit...

resultat històrics?

no surt re enlloc, quin desastre!

Anònim ha dit...

1-0 contra l'horta, 3-0 contra el Júpiter.

Divendres semis contra el Sant Andreu. En 2 setmanes jugarem dos cops contra ells, el dimecres que ve a la Copa Catalunya, i els dos cops al seu camp.

Jo aposto per un 1-0 i un 2-1.

Em faria il·lusió arribar amunt a la Copa Catalunya.

Anònim ha dit...

Algú sap qui és el Mechi? A la crònica de la nostre web s'entreveu que entrena (i juga, almenys ahir) amb nosaltres, però sense haver-lo fitxat.

El millor d'ahir va ser l'speaker. Impresionant!

Anònim ha dit...

Mechi va jugar fà un parell de temporades crec recordar a la Grama. Sembla ser que s'està entrenant amb el Bada fins que trobi equip. Com que els historics es un torneig amistós i tenim algunes baixes per lesió, el van fer jugar